Polițiștii hunedoreni au aplicat 176 de sancțiuni în 24 de ore pentru nerespectarea restricțiilor de circulație prevăzute de Ordonanța Militară nr. 3

Home Stiri la zi Polițiștii hunedoreni au aplicat 176 de sancțiuni în 24 de ore pentru nerespectarea restricțiilor de circulație prevăzute de Ordonanța Militară nr. 3
Polițiștii hunedoreni au aplicat 176 de sancțiuni în 24 de ore pentru nerespectarea restricțiilor de circulație prevăzute de Ordonanța Militară nr. 3

Din informațiile primite de la D.S.P. Hunedoara, astăzi, 27 martie 2020, la ora 10,00 în judeţul Hunedoara situația privind evoluția crizei epidemiologice, este următoarea:

  • Persoane aflate în izolare = 2.151
  • Persoane aflate în carantină = 133

Potrivit unei informări a Instituției Prefectului județului Hunedoara, în ultimele 24 de ore, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au sancționat 176 persoane pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3 (nu au prezentat documentele prevăzute pentru situația în care se deplasează în afara locuinței).

Spre exemplu, în data de 27 martie 2020, ora 04.00, în municipiul Deva a fost depistată o femeie în vârstă de 26 de ani, care nu a respectat condițiile autoizolării și a încercat să se deplaseze spre o altă localitate. Aceasta a fost sancționată cu 5.000 lei și plasată într-un centru de carantină de pe raza județului Hunedoara.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean au efectuat 44 de misiuni în localități din judeţul Hunedoara, în urma cărora au fost aplicate 48 de sancțiuni în valoare de 12.450 lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanței militare. Totodată, jandarmii hunedoreni au participat la 21 misiuni de însoțire/tranzit pentru convoaie de autovehicule.

Pentru verificarea respectării condițiilor de izolare au fost verificate 1113 persoane în 21 de localități. Tot în urma misiunilor specifice, jandarmii din Valea Jiului au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 lei pentru nerespectarea legii privind regimul materialului lemnos.