CJH a amenajat în timp record spațiile de cazare pentru medicii de la Spitalul Județean Deva

Home Administrație CJH a amenajat în timp record spațiile de cazare pentru medicii de la Spitalul Județean Deva
CJH a amenajat în timp record spațiile de cazare pentru medicii de la Spitalul Județean Deva

Secția Recuperare Medicală (Baia Sărată) din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Deva va fi pregătită în scurt timp să primească personalul medical care optează pentru cazare în acest loc.

Mobilierul a cărui achiziție a început luni dimineață a fost deja livrat la Deva, în prezent lucrându-se intens la montajul paturilor și amenajarea saloanelor. Este o promisiune onorată a administrației județene în timp record și este garanția că întreaga atenție a conducerii Consiliului Județean (CJ) Hunedoara se concentrează pentru asigurarea tuturor condițiilor pentru a depăși neajunsurile generate de apariția și răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Joi, 2 aprilie 2020, președintele CJ Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, și administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, au verificat personal modul în care se desfășoară activitatea de pregătire a secției pentru perioada următoare.

Saloanele sunt prevăzute cu grupuri sanitare moderne, instalații electrice noi și dispun de toate condițiile de cazare.

CJ Hunedoara va lua, în continuare, toate măsurile legale pentru a susține lupta împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 pe teritoriul județului Hunedoara.