De Paște, instituțiile teatrale din județul Hunedoara rămân aproape de public cu spectacole gratuite transmise online

Home Cultură De Paște, instituțiile teatrale din județul Hunedoara rămân aproape de public cu spectacole gratuite transmise online

Teatrele din Deva și Petroșani, aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara, vor oferi publicului, și în perioada sărbătorilor pascale, o serie de piese de teatru care s-au bucurat de mare succes în timpul stagiunii. Echipele celor două teatre își doresc să le facă iubitorilor Thaliei din județul Huneodara, sărbătorile de Paște mai frumoase și, în consecință, au pregătit pentru vizionare spectacole dedicate tuturor categoriilor de vârstă.

Astfel, vineri, 17 aprilie 2020, de la ora 18.00, puteți viziona spectacolul Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani „Un pedagog de modã 9”, dupã I.L. Caragiale si Karinthy Frigyes, regia Daniel Vulcu. Coregrafia este asiguratã de Victoria Bucun (Vica).

De asemenea, sâmbătă, 18 aprilie 2020, de la ora 18.00, tot Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani oferă publicului piesa „Biloxi Blues” de Neil Simon, regia Horațiu Ioan Apan. Spectacolul va fi disponibil doar la momentul difuzării lui, la data și ora stabilită.

Ziua de duminică este dedicată spectacolelor pentru copii. În ziua de Paște, Teatrul de Artă Deva vă propune, de la ora 11.00, piesa ”Oscar și tanti Roz”, după Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Mihai Panaitescu. Link-ul spectacolului poate fi accesat până luni dimineața, la ora 07.00.

Tot duminică, de la ora 12.00, și Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani vă așteaptă în lumea poveștilor cu spectacolul online „Înșir-te mărgărite” de Victor Eftimiu, regia Alexandru Boureanu. Spectacolul va fi disponibil doar la momentul difuzării lui, la data și ora stabilită.

Echipele teatrelor din Deva și Petroșani vă doresc Sărbători liniștite și binecuvântate!