Ești departe de cei dragi? Iată CUM îi poți surprinde plăcut de la distanță!

Home Stiri la zi Ești departe de cei dragi? Iată CUM îi poți surprinde plăcut de la distanță!
Ești departe de cei dragi? Iată CUM îi poți surprinde plăcut de la distanță!

Perioada autoizolării trece cu dificultate pentru o mare parte din populație, iar multe persoane resimt efectele distanțării de cei dragi. Stările de anxietate și singurătate își fac tot mai simțită prezența. De aceea, apare nevoia reconectării prin orice mijloc posibil. Dacă te simți departe de persoanele importante din viața ta, le poți face câteva surprize plăcute, prin care să le transmiți sentimentele tale și care să reprezinte o sursă de bucurie pentru ei în aceste momente complicate.

Descoperă 5 moduri de a-i surprinde de la distanță pe cei dragi

  1. Unul dintre cele mai frumoase gesturi, pe care le poți face în situația de față, este să faci o donație pentru o cauză nobilă în numele cuiva drag. Află care este obiectivul caritabil la care și-ar dori să contribuie și direcționează, în acest scop, suma pe care ți-o permiți. Prin fapta ta, pe de-o parte vei ajuta o categorie vulnerabilă din societate, iar pe de altă parte îi vei demonstra persoanei apropiate că îți pasă cu adevărat de preocupările sale.  
  2. Dacă vrei să oferi un dar special, poți opta pentru bilete la un spectacol de teatru online sau un concert live difuzat pe Internet. Mai multe instituții din domeniul artistic s-au adaptat noului context și oferă publicului acces la reprezentații lor virtuale. În perioadele stresante și marcate de incertitudini, terapia prin artă poate aduce echilibrul și relaxarea de care unele persoane au nevoie. Mai mult decât atât, în acest fel, vii în ajutorul sectorului cultural, aflat în dificultate.  
  3. Pentru adepții cadourilor clasice există, de asemenea, nenumărate opțiuni. De exemplu, te poți orienta către daruri de la magazinul Shopaho, care să fie livrate celor dragi prin curier. Alege unul amuzant pentru cineva cu simțul umorului sau creativ pentru o persoană cu diverse hobby-uri. Cei pasionați de domeniul culinar vor aprecia un coș cu bunătăți, de exemplu, care să le încânte simțurile. Dat fiind că majoritatea oamenilor vor petrece mult timp acasă în perioada următoare, un obiect decorativ poate fi o altă idee ce va aduce bucurie. 
  4. O variantă mai puțin obișnuită este aceea a unui curs online. Dacă reușești să afli ce anume își dorește persoana apropiată să învețe sau să aprofundeze, poți achiziționa pentru ea un workshop sau un masterclass virtual. În ziua de astăzi, ofertele sunt diverse. Poți găsi foarte ușor site-uri care țin cursuri în diferite domenii sau poți contacta un specialist dispus să ofere traininguri la distanță. Pictura, ilustrația, muzica sau designul grafic sunt câteva opțiuni pentru cei cu înclinații artistice. Dacă este vorba de o persoană preocupată de carieră, atunci fă o alegere care să o ajute să avanseze profesional, precum un curs de Excel sau management. 
  5. Pentru persoanele de sex feminin din viața ta, buchetele de flori rămân mereu o “atenție” plină de semnificații pozitive. Ele vor însufleți orice cameră din locuință și vor îmbunătăți starea de spirit a celor aflați în preajma lor. Este o modalitate prin care vei aduce natura mai aproape de cei la care ții. Multe florării din țară livrează aranjamente la domiciliu, așadar tu nu trebuie decât să-l alegi pe cel care te inspiră.

Așadar, chiar dacă momentan ești separat de membrii familiei sau de prietenii tăi, ai la dispoziție o varietate de moduri prin care le poți demonstra că te gândești la ei și că le simți lipsa. Iar ei vor aprecia gesturile tale!

Sursa foto: pexels.com