Conducere nouă numită de ministrul Sănătății la Spitalul de Urgență din Deva

Home Stiri la zi Conducere nouă numită de ministrul Sănătății la Spitalul de Urgență din Deva
Conducere nouă numită de ministrul Sănătății la Spitalul de Urgență din Deva

Astăzi și-a încheiat misiunea la Spitalul Județean de Urgență Deva echipa de medici militari  formată din locotenent-colonel medic Vlase Constantin Marinel – manager, maior medic  Țambrea Bogdan Ion – director medical, locotenent-colonel Ciopei Ioan-Cătălin – director administrativ și locotenent-colonel Vartolomei-Malenovschi Mihaiel-Sorin – ofițer de stat major.

Aceștia au fost felicitați public pentru activitatea lor la SJU Deva, de către prefectul județului Hunedoara, Vasile Potecă și au fost distinși cu ”Diploma de Excelență” conferită de Consiliul județean Hunedoara, dar și din partea Primăriei Municipiului Deva.

Odată cu plecarea echipei de medici militari de la conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva, managementul interimar al unității medical urmează să fie asigura de o echipă de medici formată din dr. GLODEAN – ONESCU BIANCA – în funcția de manager interimar, respectiv de dr. BLENDEA MARIUS, în funcția de director medical interimar. Decizia a fost luată de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru care a emis, în acest sens, două ordine de ministru. Potrivit președintelui PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuș, decizia numirii acestei echipe de medici la conducerea SJU Deva s-a făcut ținând cont de propunerile sprijinite de corpul medical și personalul auxiliar al unității respective.

Reamintim că, zilele trecute, conducerea Consiliului județean Hunedoara a înaintat, în conformitate cu atribuțiile care-i revin, nominalizarea dr. Liliana Vaidner, pentru funcția de manager interimar al SJU Deva.