Peste 4000 de lei donație pentru Spitalul Municipal Lupeni, din licitația de machete a Clubului Copiilor și Elevilor

Home Educație Peste 4000 de lei donație pentru Spitalul Municipal Lupeni, din licitația de machete a Clubului Copiilor și Elevilor
Peste 4000 de lei donație pentru Spitalul Municipal Lupeni, din licitația de machete a Clubului Copiilor și Elevilor

O sumă de 4.030 de lei va ajunge în contul Spitalului Municipal Lupeni, cu titlu de donație, ca urmare a licitației machetelor artistice realizate de elevii Cercului de Machete de Clubul Copiilor și Elevilor din Valea Jiului.

Vă reamintim că, zilele trecute, la inițiativa coordonatorului Cercului de Machete al Clubului Copiilor și Elevilor din Valea Jiului, prof. Alin Apostoiu-Buru, pasionații elevi ai acestuia au luat decizia de a scoate la licitație unele dintre cele mai reușite exponate pe care le-au realizat de-a lungul timpului în cadrul activităților lor creative, pentru a veni în sprijinul Spitalului Municipal Lupeni, care este angrenat în lupta anti-COVID19, în calitate de spital suport din județul Hunedoara. Astfel, au fost licitate, în mediul online, un lot de 7 piese cu o valoare tehnică, artistică și mai ales sentimentală, apreciate și premiate în diverse competiții naționale de gen.

Licitația s-a încheiat în data de 6 mai, toate cele 7 piese fiind adjudecate cu o valoare mai mare decât cea anunțată la startul licitației. Printre cei care au intrat în posesia acestor lucrări, făcând astfel și o utilă și generoasă donație către Spitalul municipal Lupeni, se numără și primarul municipiului Lupeni – Lucian Resmeriță, senatorul Cristian Resmeriță, viceprimarul municipiului Lupeni – Iacob Mesaroș, antreprenorul Ramona Huda sau consilierul județean Maria Ivăniși.

”Mulțumim tuturor celor care s-au implicat, atât financiar cât și sufletește în această acțiune și sperăm că fondurile pe care noi, cei de la Clubul Copiilor și Elevilor, am reușit, prin intermediul acestei acțiuni caritabile, să fie de folos cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Lupeni, în lupta acestora împotriva noului coronavirus”, a spus prof. Alin Apostoiu-Buru, inițiatorul acestui proiect.