Se redeschide Complexul Turistic Rusu, iar promovarea exclusiv a produselor locale bio constituie noul concept al meniurilor

Home Economie Se redeschide Complexul Turistic Rusu, iar promovarea exclusiv a produselor locale bio constituie noul concept al meniurilor
Se redeschide Complexul Turistic Rusu, iar promovarea exclusiv a produselor locale bio constituie noul concept al meniurilor

Complexul Turistic Rusu din Masivul Parâng (Petroșani) anunță că, începând de joi, 4 iunie 2020, își va relua activitatea, atât pentru serviciile de cazare, cât și pentru serviciile de masă, în condiții de maximă siguranță pentru clienți.

Una din măsurile luate, începând cu 4 iunie, este și vânzarea la recepția hotelului a măștilor de unică folosință cu 3 straturi la prețul real de achiziție de 1,2 lei/bucata (pentru o cantitate maximă de 30 bucăți/persoana, minim 1 bucată/persoană).

De asemenea, serviciile de masă vor fi asigurate pentru cei cazați în sistem room service, iar atât oaspeților cazați la Hotel cât și vizitatorilor zonei turistice care doresc să servească masa le vor fi puse la dispoziție terasele exterioare ale Complexului, cu asigurarea tuturor regulilor sanitare, de protecție și de distanțare, prevăzute de recomandările autorităților.

Mai mult, după cum informează managementul Complexului turistic Rusu, aici se dorește introducerea unui nou concept de alimentație publică, prin introducerea și promovarea în meniu a produselor locale bio. ”Obiectivul nostru clar este promovarea produselor românești și colaborarea doar cu furnizorii români, evitând companiile multinaționale și lanțurile de firme care au speculat din plin această criză. De aceea, invităm producătorii locali din toată Valea Jiului și din Țara Hațegului, care sunt interesați să ne ofere produsele lor, să ne contacteze în acest scop la numărul de telefon 0742-087.111”, spune Cristian Tamaș, administratorul Hotel Rusu.

Complexul turistic Rusu constituie una din cele mai apreciate destinații de interes turistic din Valea Jiului. Este situat la poalele Parângului Mic, pe DJ 709F, în imediata vecinătate a telescaunului nou către zona turistică montană a municipiului Petroșani.