Măști de protecție gratuite, la Petroșani

Home Administrație Măști de protecție gratuite, la Petroșani
Măști de protecție gratuite, la Petroșani

Primăria municipiului Petroșani a început de miercuri, 3 iunie 2020, distribuirea de măști de protecție sanitară, pentru persoanele aflate în dificultate de pe raza localității.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi spune că beneficiarii acestor măști sunt persoane cu venit minim garantat, beneficiari de cantină socială, beneficiari de alocație pentru susținerea familiei, pensionari și reprezentanți legali ai minorilor care beneficiază de pensie de urmaș, ale căror venituri cumulate sunt mai mici sau egale cu suma de 1100 lei, persoanele cu handicap grav și accentuat, șomerii indemnizați care beneficiază de venituri mai mici sau egale cu 800 lei.

Actele necesare pentru a face dovada calității de beneficiar sunt: copie după cartea de identitate și, după caz, copie după cuponul de pensie, după carnetul de șomaj sau după certificatul de handicap.

Măștile sanitare se distribuie prin intermediul Direcției de Asistență Socială în perioada 3-12 iunie 2020, zilnic între orele 10,00-14,00 cu excepția zilei de vineri când programul este între orele 10,00-12,00.