Noi proiecte pentru Valea Jiului vor fi incluse în Strategia de Dezvoltare a județului Hunedoara

Home Administrație Noi proiecte pentru Valea Jiului vor fi incluse în Strategia de Dezvoltare a județului Hunedoara
Noi proiecte pentru Valea Jiului vor fi incluse în Strategia de Dezvoltare a județului Hunedoara

Mai multe proiecte de dezvoltare a infrastructurii din Valea Jiului, pe care Consiliul județean Hunedoara și-a propus să le dezvolte pentru această regiune urmează să fie incluse în Strategia de Dezvoltare a Județului Hunedoara.

Potrivit administratorului public al județului, Costel Avram, este vorba despre unele investiții aflate deja în curs de implementare sau pentru care se caută soluții financiare pentru a fi demarate. ”Vorbim despre investiții cum sunt alimentarea cu apă din Pasul Vulcan, alimentarea cu apă potabilă din Straja, precum și parcarea din Lupeni care va deservi telegondola. Acestea, în ceea ce privește Valea Jiului. La fel vom include în Strategia de Dezvoltare a județului participarea noastră la investițiile pentru reabilitarea Casei de Cultură din Hunedoara, Includerea investițiilor în strategie este necesară astfel încât să putem demara parteneriatele în vederea lucrărilor de investiții”, a explicat Costel Avram.

În acest scop, reprezentanții Serviciul Investiții și cu cei de la Serviciul Dezvoltare Regională din cadrul Consiliului județean lucrează în prezent la documentațiile necesare întocmirii proiectelor de hotărâre care vor fi propuse de președintele Consiliului județean Hunedoara, Mircea Bobora, spre dezbatere și aprobare, forului legislativ județean, la următoarea reuniune în plen a acestuia.