Apa Serv prezintă onorul pentru încă un angajat ieșit la pensie

Home Economie Apa Serv prezintă onorul pentru încă un angajat ieșit la pensie
Apa Serv prezintă onorul pentru încă un angajat ieșit la pensie

În cartea de muncă a domnului Dan Cristian Olariu din Petroșani sunt înscriși câțiva zeci de ani buni de muncă. De remarcat este și faptul că din anul 1999 acesta a lucrat, neîncetat, numai în cadrul operatorului de apă potabilă și canalizare din Valea Jiului, ocupând, rând pe rând, calitatea de șef Corp Control, inginer Șef Exploatare, Șef Departament Producție și Șef Birou Management Integrat S.S.M și S.U.

De curând, ing. Dan Cristian Olariu și-a înaintat documentele în vederea pensionării, odată ce a atins condițiile prevăzute de lege pentru acest lucru. În semn de apreciere şi de mulţumire pentru activitatea sa derulată în cadrul societăţii Apa Serv Valea Jiului, Dan Cristian Olariu a fost invitat la sediul central al ASVJ unde directorul general Cristian Ionică, împreună cu șeful Departamentului Exploatare, Florin Donisă i-au  înmânat o diplomă de recunoştinţă, precum și  câteva cadouri simbolice, printre care și o mică inovație tehnică și artistică.

 ”Ne despărțim cu greu de oamenii de valoare din echipa Apa Serv, iar acum suntem în fața unui nou astfel de moment în care depănăm istoria personală a unui alt coleg valoros, domnul Dan Cristian Olariu, un coleg a cărui valoare profesională este incontestabilă și a fost demonstrată din plin de-a lungul vremii de către dumnealui. Trebuie să remarc faptul că, în cei 21 ani în care ne-a fost coleg de nădejde în cadrul ASVJ, domnul Dan Cristian Olariu a fost pentru noi toți un exemplu de seriozitate, de integritate și de altruism. Acum, odată cu momentul ieșirii sale la pensie, i-am mulțumit pentru activitate și colegialitate și i-am conferit o diplomă de onoare, ca să ne țină minte și de acum înainte, să nu uite niciodată să fie mândru că a făcut parte din echipa Apa Serv Valea Jiului. Îi doresc, atât în numele meu cât și al întregii echipe de la Apa Serv, viață lungă, sănătate, fericire și ani îndelungați și frumoși de pensie”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului