Actorii Teatrului ”I.D. Sîrbu din Petroșani revin în fața publicului

Home Cultură Actorii Teatrului ”I.D. Sîrbu din Petroșani revin în fața publicului

Noile măsuri de relaxare adoptate de autorități care permit, de acum, și reluarea spectacolelor artistice cu un număr limitat de spectatori și susținute pe scene în aer liber, au determinat și echipa Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani să adopte această soluție pentru reîntâlnirea cu publicul spectator.

Astfel, în perioada următoare, actorii teatrului din Petroșani vor susține o serie de spectacole în aer liber, în zona laterală a clădirii Teatrului din Centrul Civic al municipiului Petroșani care va fi amenajată corespunzător în acest sens, pentru a permite accesul limitat al publicului în  zona de desfășurare a reprezentațiilor teatrale.

Iubitorii de teatru vor avea ocazia să vizioneze primul spectacol sâmbătă, 20 Iunie 2020, de la ora 19.00, când va fi prezentat spectacolul “OPERELE COMPLETE ALE LUI WILLIAM SHAKESPEARE”, o adaptare după W. Shakespeare de Petre Bokor, în regia artistică și scenografia lui Adrian Andone. Prețul unui bilet este de 10 lei. Pensionarii, elevii și studenții beneficiază de reducere.

Duminică, 21 Iunie 2020, de la ora 12.00, cei mici și nu numai, sunt așteptați la teatru, în lumea poveștilor. Pentru ei, actorii teatrului din Petroșani au pregătit spectacolul „Muzicanții din Bremen” după o poveste de Frații Grimm, în regia Nicoletei Dănilă. Prețul unui bilet este de 5 lei pentru copii și de 8 lei pentru adulții însoțitori.