Emanoel Andronache pornește cu optimism în cursa pentru ocuparea fotoliului de Președinte al CJH

Home Politică Emanoel Andronache pornește cu optimism în cursa pentru ocuparea fotoliului de Președinte al CJH
Emanoel Andronache pornește cu optimism în cursa pentru ocuparea fotoliului de Președinte al CJH

Convins fiind, asemeni multor români, că vremurile pe care le trăim aduc tot mai mult în atenția oamenilor nevoia unor politici naționaliste, liderul filialei județene a PRM Hunedoara, petrileanul Emanoel Andronache a decis să se înscrie anul acesta în cursa electorală pentru ocuparea funcției de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

În demersul său, acesta îi are drept aliați și pe reprezentanții altor formațiuni politice, cum sunt, spre exemplu, BUN și Noua Dreaptă, împreună cu care, la nivelul județului nostru, PRM a constituit deja, în vederea înscrierii în cursa electorală pentru alegerile locale din toamnă, Alianța Naționaliștilor.

Andronache se declară optimist în demersul său, încurajat fiind, potrivit propriilor declarații, chiar de calitatea candidaților propuși de marile forțe politice ale momentului. ”Voi candida la șefia Consiliului Județean Hunedoara și am susținerea Alianței Naționaliștilor. Văzând restul candidaților de la alte partide, cred că intru cu șanse reale în această competiție”, a declarat Emanoel Andronache.

În opinia acestuia, criza cauzată de Covid-19 a arătat că trebuie regândita politica economica a Românie și, implicit, situația de la nivelul județului Hunedoara. ”Componenta națională puternică a sectorului economic trebuie reevaluată: implicarea statului în susținerea unor sectoare vitale pe timp de criză este vitală și ne arată că naționalismul poate fi soluția pentru România, dar mai ales pentru județul Hunedoara, în aceste momente de grea cumpănă economică, socială și politică”, a mai declarat Emanoel Andronache, liderul PRM Hunedoara.