Liderul PRM Hunedoara, inițiator al unei petiții publice privind demisia ministrului Educației

Home Politică Liderul PRM Hunedoara, inițiator al unei petiții publice privind demisia ministrului Educației
Liderul PRM Hunedoara, inițiator al unei petiții publice privind demisia ministrului Educației

Emanoel Andronache, liderul organizației județene a PRM Hunedoara solicită demisia de onoare a ministrului Educației, Monica Anisie.

Acesta a inițiat în acest scop și o petiție publică, prin intermediul unei rețele de socializare, solicitând semnături de susținere a demersului său din partea profesorilor din întreaga țară. ”Este un demers necesar și cred că, pentru dezastrul privind suspendarea examenului de titularizare din 2020, cu doar câteva ore înainte de termenul limită prevăzut în metodologie pentru depunerea dosarelor de concurs de către candidații este o adevărată bătaie de joc la adresa cadrelor didactice, care nu poate rămâne fără urmări în plan politic. În fața unei astfel de atitudini față de colegii săi din mediul preuniversitar, consider că ministrul Educației, Monica Anisie are datoria de a-și prezenta demisia de onoare. Și că nu sunt singurul care are o astfel de părere o demonstrează toți cei care au semnat deja petiția publică pe care am inițiat-o pe platforma online a rețelei de socializare Facebook în acest scop”, a declarat Emanoel Andronache, președintele PRM Hunedoara.

Cei care doresc să susțină această petiție, o pot face urmând linkul de mai jos:

https://www.petitieonline.com/cerem_demisia_de_onoare_a_ministrului_invmantului_monica_anisi?fbclid=IwAR1QWI4RttA79ZWhneeWA0Yr17uTaDnO92G4AiG_HErjlb6TWtpSd7Zjlm8