Schimbarea la față a blocului de pe strada Liliacului nr.2 din Lupeni este aproape finalizată

Home Administrație Schimbarea la față a blocului de pe strada Liliacului nr.2 din Lupeni este aproape finalizată
Schimbarea la față a blocului de pe strada Liliacului nr.2 din Lupeni este aproape finalizată
Lucrările de reabilitare exterioară a blocului situat pe strada Liliacului, nr.2 din municipiul Lupeni sunt aproape de finalizare. Acestea au fost executate într-un timp record, așa cum au promis de altfel reprezentanții administrației locale.
”Lucrările de reabilitare a blocului de pe strada Liliacului, nr. 2 se desfăşoară conform graficului. Au fost finalizate până în prezent lucrările la acoperişul acestuia dar şi o mare parte din lucrările de reabilitare a faţadei blocului, astfel că în scurt  timp dacă vremea ne va permite, acest proiect edilitar va fi finalizat chiar mai repede decât am estimat. Sunt extrem de bucuros, că am reușit, să găsim resursele financiare necesare pentru reabilitarea exterioară acestui bloc, care se va integra acum în imaginea generală a zonei centrale din municipiul nostru”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
Blocul de pe strada Liliacului nr. 2, aflat în proprietatea administrației locale de la Lupeni a găzduit, de-a lungul anilor, birourile Cooperativei Straja, ale unor societăți comerciale cu capital de stat din localitate, precum și sediile unor organizații politice sau neguvernamentale. În timp, blocul a fost abandonat și s-a degradat continuu. Din fericire, primarul Lucian Resmeriță a reușit să identifice resursele financiare necesare pentru reabilitarea acestei clădiri, lucrările fiind demarate în cursul acestui an. ”Astfel, pe lângă faptul că am înlăturat pericolul pe care îl reprezenta starea avansată de degradare în care se afla această clădire, am reușit și să aducem un și plus de imagine zonei în care este amplasată. După finalizarea proiectului de reabilitare exterioară vom stabili și destinația spatiilor din interior, pentru că ne dorim să redăm în circuitul public această clădire din centrul  municipiului Lupeni”, spune primarul Lucian Resmeriță.