Jurnalistul Viorel Ilișoi vine ”Strălucitor” în marea scriitoriadă, la Petroșani

Home Cultură Jurnalistul Viorel Ilișoi vine ”Strălucitor” în marea scriitoriadă, la Petroșani
Jurnalistul Viorel Ilișoi vine ”Strălucitor” în marea scriitoriadă, la Petroșani

”Lăsați minerii să vină la mine! Începe marea scriitoriadă! Merg în Vale să lansez „Strălucitor” între oameni care apreciază cartea și o susțin cu tărie. Ne vedem la Petroșani cu brăcinarii legați strâns, să râdem bine.” Așa sună invitația pe care jurnalistul Viorel Ilișoi, președinte al Grupului Reporterilor Independenți o lansează tuturor iubitorilor de carte din Valea Jiului, care vor avea ocazia să-l întâlnească în cadrul primului eveniment cultural post-pandemie de la Cafeneaua culturală ”Aztek Caffe” din centrul municipiului Petroșani.

Lansarea celui mai nou volum al lui Viorel Ilișoi, intitulat ”Strălucitor” se va petrece miercuri, 1 iulie 2020, de la orele 17,00, într-un eveniment de excepție care-l va avea ca amfitrion pe nu mai puțin apreciatul jurnalist Ilie Pintea, corespondentul teritorial al Radio România Actualități din Valea Jiului. De la acesta am aflat că întâlnirea cu scriitorul Viorel Ilișoi este nu numai un eveniment cultural deosebit, ci conferă iubitorilor de carte și prilejul întâlnirii cu un om de excepție și oportunitatea de a achiziționa un ”best seller” românesc cu autograf și șansa de a sta o cafea de cea mai bună calitate, în ambianța unică de la ”Aztec Caffe” cu oameni care prețuiesc cultura, promovează cartea și-i cinstesc pe scriitori și cititori, deopotrivă. ”Grăbiți-vă cu rezervarea, pentru că deși cărți sunt suficiente pentru toate, locurile în club, pentru lansare, sunt limitate. Și nu uitați să puneți ceva bani de-o parte pentru carte. Nu e scumpă, dar e neprețuită”, spune Ilie Pintea, organizator al acestui eveniment.

Autorul, bun prieten al lui Ilie Pintea, vine în Vale în chip „Strălucitor”, convinsă că lansarea cărții sale la Petroșani, unde nu se stinge niciodată lămpașul culturii, este mai mult decât un eveniment care se anunță a fi unul de excepție. Acesta este de părere că strălucitor fiind și denumirea unei băuturi, cartea cu același nume va fi fără îndoială citită și înțeleasă în toată Substanța ei.

Rezervările pentru accesa la vernisaj se pot face la numărul de telefon: 0730.079.401. Locurile sunt limitate !