Restricții de apă potabilă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cartierul Aeroport din Petroșani

Home Anunțuri Restricții de apă potabilă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cartierul Aeroport din Petroșani
Restricții de apă potabilă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cartierul Aeroport din Petroșani

Din cauza fenomenelor  meteorologice și hidrologice deosebite din ultimele zile, a avariilor grave din cadrul sistemului de alimentare cu apă potabilă din Valea Jiului, în vederea necesității refacerii stocului de apă în rezervoarele din Valea Jiului, Apa Serv informează că este nevoită să sisteze alimentarea cu apă potabilă în Cartierul Aeroport din municipiul Petroșani, începând cu ora  21.00 a zilei de sâmbătă, 27.06.2020, măsura fiind valabilă până duminică, 28 iunie 2020, ora 6.00.

Biroul de presă al ASVJ menționează că, în continuare, sunt în derulare lucrări semnificative ce au în vedere decolmatarea și punerea în funcțiune  a captărilor de la Polatiște și Izvorul. Conducerea operatorului de apă potabilă din Valea Jiului să asigurări că acționează cu maximă operativitate și responsabilitate astfel încât cetățenii din Valea Jiului să beneficieze cât mai repede posibil de apă potabilă la robinet.

Relații suplimentare privind restricțiile aplicate de Apa Serv pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0254/543.144  și 0254/541861

Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumeşte pentru înțelegere.