Gheorghe Ile: ”Nu mor caii când vor câinii !

Home Stiri la zi Gheorghe Ile: ”Nu mor caii când vor câinii !
Gheorghe Ile: ”Nu mor caii când vor câinii !

Nu se știe de unde ori de ce, însă e cert faptul că în dimineața zilei de luni, 6 iulie 2020, în municipiul Vulcan se împrăștiase zvonul cum că primarul localității, ing. Gheorghe Ile ar fi trecut la cele veșnice. Nu e pentru prima oară când persoane diverse se interesează de viața primarului Gheorghe Ile, așa cum nu e nici ultima oară când zvonuri de tot felul, având în centrul atenției persoana acestuia, se vor mai auzi prin oraș.

Cert este că bârfa asta cu moartea primarului l-a făcut pe Gheorghe Ile, așa cum chiar domnia sa recunoaște, să moară la propriu, dar a precizat cât se poate de serios că e vorba despre o moarte… de râs ! Mai în glumă, mai în serios, aducând în atenție zicala de mare adevăr ”Nu mor caii când vor câinii”, primarul municipiului Vulcan a simțit nevoia să ”atace” subiectul pe pagina sa de socializare.

Iată ce le-a scris Gheorghe Ile, locuitorilor din urbea pe care o conduce:

”Dragii mei vulcăneni, mă amuz de azi-dimineață de cei ce astăzi m-au declarat MORT. Așa cum m-am amuzat și când au împânzit orașul că am COVID. Așa cum m-am amuzat și când în urmă cu 4 ani, au spus că am murit. Eu le doresc tuturor celor ce nemaiavând nici o măsură în a intoxica oamenii buni și onești din Vulcan cu tot felul de mizerii, să le Bunul Dumnezeu tot binele pe care mi-l doresc mie, familiei mele și tuturor locuitorilor municipiului nostru. Să li se întoarcă înzecit și însutit tot acest bine.

P.S. Zilele omului sunt numărate. Dumnezeu este singurul care știe acest număr. Și al meu. Și al vostru.

DEOCAMDATĂ SUNT ÎNSĂ VIU! ȘI SUNT ÎN CONTINUARE PRIMARUL VULCĂNENILOR!”

Dincolo de toată tevatura asta și de vâlva iscată de bârfa de tip fake-news a morții primarului din Vulcan, cert este că lui Gheorghe Ile încă o dată i-a murit moartea !