ADR Vest organizează o sesiune de informare online pentru firmele din județul Hunedoara

Home Economie ADR Vest organizează o sesiune de informare online pentru firmele din județul Hunedoara
ADR Vest organizează o sesiune de informare online pentru firmele din județul Hunedoara

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de coordonator al biroului de reprezentare a rețelei Enterprise Europe Network (EEN) pentru Regiunile Vest și Sud-Vest România, organizează, în data de 23 iulie 2020, între orele 10:00-11:30, o sesiune de informare online destinată companiilor din județul Hunedoara: „Enterprise Europe Network – Drumul către internaționalizarea afacerilor”.

Evenimentul este deschis firmelor care doresc să inițieze parteneriate de afaceri cu alte companii la nivel mondial.

În cadrul întâlnirii vor fi prezentate serviciile gratuite de suport pentru afaceri oferite de ADR Vest prin intermediul EEN, respectiv: consultanță cu privire la reglementări legale și programe de finanțare europene; consiliere privind accesul la noi piețe (informații despre piețe din Europa și de pe alte continente); parteneriate pentru proiecte internaționale de cercetare și dezvoltare; internaționalizare – dezvoltarea de parteneriate de afaceri transnaționale.

Participarea la sesiune, care se va desfășura online, pe platforma Webex, este gratuită.

Pentru înscrieri, doritorii pot folosi următorul formular (https://docs.google.com/forms/d/1WfD2uwt0iCdaXyKS3HtvkcAh3OYu3xnxaAvM_4W00mA/viewform?hl=ro&edit_requested=true). În data de 21.07.2020 vor primi link-ul de acces pentru a putea participa la eveniment.