Asfalt nou nouț și pe Aleea Teilor din Uricani

Home Administrație Asfalt nou nouț și pe Aleea Teilor din Uricani
Asfalt nou nouț și pe Aleea Teilor din Uricani

Un prim strat negru de asfalt nou-nouț a fost turnat, în aceste zile pe strada Aleea Teilor din orașul Uricani, una dintre cele mai importante străzi din localitate, dacă ne raportăm la numărul mare de locuitori de la blocurile de locuințe pe care aceasta le deservește.

Lucrarea face parte, după cum informează Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani, dintr-un program amplu al administrației locale prin care se urmărește modernizarea căilor de acces rutier din orașul Uricani, program în care sunt vizate mai multe străzi și care se desfășoară acum într-un ritm susținut. ”Mă bucur că vremea s-a îmbunat și putem continua programul de asfaltări pe străzile și aleile din Uricani pentru care avem anul acesta finanțarea asigurată. Acționăm pe mai multe șantiere de acest fel și mă bucur că, așa cum le-am promis cetățenilor, de pe Aleea Teilor – una dintre străzile ce asigură infrastructura de transport într-unul din cele mai mari cartiere din oraș, am reușit să turnăm deja primul covor nou de asfalt. Vor urma și alte investiții de acest fel, nu pentru că vin alegerile, ci pentru că noi, la Uricani, suntem obișnuiți să facem permanent acele lucrări pe care le doresc cetățenii și pentru care am reușit să aducem banii necesari pentru a le putea face ca la carte”, a declarat Dănuț Buhăescu.

Acesta mai spune că tot în această zonă se află într-o fază înaintată de execuție, proiectul prin care întreaga faleză a Jiului de Vest va fi transformată, cu fonduri europene, într-una dintre cele mai frumoase zone de promenadă, odihnă și divertisment din Valea Jiului. De asemenea, primarul Dănuț Buhăescu arată că și o serie de alte investiții publice sunt pregătite pentru zona Aleea Teilor, ca de altfel pentru toate cartierele și localitățile componente ale orașului Uricani.