Premii inedite în luna august pentru vizitatorii Shopping City Deva

Home Economie Premii inedite în luna august pentru vizitatorii Shopping City Deva
Premii inedite în luna august pentru vizitatorii Shopping City Deva

Luna aceasta, Shopping City Deva invită toți vizitatorii la shopping în siguranță, presărat cu surprize, în cadrul campaniei „Redescoperim premii inedite”! Astfel, între  3 și 16 august, centrul comercial a pregătit 300 de premii cool instant și 4 experiențe inedite cu avionul deasupra orașului Sibiu, disponibile prin tragere la sorți.

Pentru a transforma sesiunea de cumpărături într-una câștigătoare, clienții trebuie să urmeze doi pași simpli: să achiziționeze produse în valoare de minimum 200* de lei, cumulate pe maximum 5 bonuri fiscale și să se prezinte la Info Desk pentru a se înscrie în promoție. Primii 300 de vizitatori care intră în cursă vor primi instant o geantă cool pentru cosmetice oferită de Nobila Casa. În același timp, participanții sunt înscriși automat la tombola pentru una dintre cele 4 experiențe inedite cu avionul.

Zborurile cu avionul vor fi organizate la Aerodromul Măgura Cisnădie Sibiu, iar fiecare tur cu avionul va fi filmat integral, astfel câștigătorii se vor putea bucura de experiență chiar și după încheierea acesteia. Voucherele pentru zboruri au valabilitate un an. Transportul până la Sibiu nu este inclus în premiu.

Clienții vor prezenta bonurile la Info Desk, în ziua în care au efectuat cumpărăturile. Pentru mai multe detalii, vizitatorii pot consulta Regulamentul oficial al promoției pe site sau la Info Desk.