UDMR Lupeni susține candidatura pentru un nou mandat a primarului Lucian Resmeriță

Home Politică UDMR Lupeni susține candidatura pentru un nou mandat a primarului Lucian Resmeriță
UDMR Lupeni susține candidatura pentru un nou mandat a primarului Lucian Resmeriță
Comunitatea maghiară din municipiul Lupeni a decis, prin intermediul UDMR, să sprijine proiectul de dezvoltare a municipiului Lupeni al primarului Lucian Resmeriță. La prima vedere, decizia pare a fi una în disonanță cu ”linia politică” adoptată în județul Hunedoara de formațiunea politică a comunității maghiare, însă în opinia liderului UDMR Lupeni, David Benedekfi ea este una absolut justificată, realistă și conformă cu dorința membrilor comunității maghiare din această localitate.
”UDMR Lupeni a decis, desigur după o consultare directă cu membrii comunităţii maghiare, că singurul om care poate continua cu succes dezvoltarea municipiului Lupeni este domnul primar Resmeriţă Lucian. De aceea am decis să sprijinim candidatura domnului primar Resmeriţă Lucian pentru un nou mandat de primar în fruntea administrației locale din municipiul Lupeni”, a declarat David Benedekfi, președintele UDMR Lupeni.
În altă ordine de idei acesta a anunțat că, având în vedere ponderea membrilor comunității maghiare în rândul cetățenilor municipiului Lupeni, dar și rezultatele consemnate în alegerile locale din 2016,  UDMR va depune o listă de candidați pentru Consiliul local al municipiului Lupeni, astfel încât comunitatea maghiară să poată fi reprezentată și în următorul mandat în Consiliul Local al municipiului Lupeni.
Pentru Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, susținerea primită din partea comujnității maghiare este una care confirmă colaborarea foarte bună din ultimii ani între administrația locală de la Lupeni și organizația locală a UDMR. ”Mă bucură foarte mult faptul că cei din comunitatea maghiară susţin proiectul meu de dezvoltare a municipiului Lupeni. În același timp, trebuie să recunosc faptul că în ultimii 3 ani pe care i-am avut ca primar, colaborarea mea cu cei din comunitatea maghiară a municipiului Lupeni a fost una foarte bună, având foarte multe acţiuni comune, de real folos pentru toți cetățenii municipiului Lupeni. Îmi propun să continuăm, împreună, pe acest drum al susținerii reciproce și, așa cum am mai spus, îi aștept alături de proiectul meu politic pentru dezvoltarea municipiului pe toţi oamenii de bine din municipiul Lupeni”, a declarat Lucian Resmeriță, candidat al PSD pentru un nou mandat de primar al municipiului Lupeni.