25 de spectacole și 100 de artiși dau tonul spectacolului la festivalul de teatru ”Performing Arts-Inside Out” de la Deva

Home Cultură 25 de spectacole și 100 de artiși dau tonul spectacolului la festivalul de teatru ”Performing Arts-Inside Out” de la Deva
25 de spectacole și 100 de artiși dau tonul spectacolului la festivalul de teatru ”Performing Arts-Inside Out” de la Deva

Cea de-a treia ediție a festivalului de teatru ”Performing Arts” va fi organizată la Deva, în perioada 1-8 septembrie 2020, în organizarea Teatrului de Artă din Deva, cu sprijinul Consiliului județean Hunedoara.

În cadrul acestui eveniment, timp de 8 zile, vor avea într-o serie de locații neconvenționale, dar absolut inedite, nu mai puțin de 25 de evenimente cultural-artistice, de la spectacole de teatru, concerte de muzică jazz, spectacole de circ, performance-uri, ateliere pentru copii, workshop – uri, parade stradale până la expoziții, care vor reuni peste 100 de artiști.

”Toate acestea vă sunt oferite cu drag de echipa teatrului devean, într-o perioadă în care artele spectacolului își dau întâlnire la Deva pentru o săptămână de sărbătoare culturală în spațiile orașului. Ediția Inside Out pe care o implică în acest an organizarea acestui festival dorește să fie una, la propriu, în mijlocul comunității. Astfel, spațiile orașului devin teatre pentru întreaga comunitate. Orașul devine un teatru !”, se arată în comunicatul de promovare al evenimentului al Teatrului de Artă din Deva.

Organizatorii precizează că festivalul va avea loc în mai multe locații din oraș: în parcuri, în cartiere, în cetate, în centrul orașului, în zona pietonală din fața teatrului, în galeriile de artă, la muzeu, etc.

Ediția din acest an a Festivalului ”Performing Arts” de la Deva va avea pe tabloul de evenimente, spectacole oferite de artiști din România, Franța, Elveția și Germania.

Programul detaliat (pe zile, ore și locații ) poate fi consultat pe site-ul oficial al Teatrului de Artă din Deva www.teatruldeartadeav.ro dar și pe pagina de Facebook a instituției, începând cu data de 1 august 2020.