Tiberiu Iacob Ridzi și echipa PNL au depus dosarele de candidatură pentru alegerile locale

Home Politică Tiberiu Iacob Ridzi și echipa PNL au depus dosarele de candidatură pentru alegerile locale
Tiberiu Iacob Ridzi și echipa PNL au depus dosarele de candidatură pentru alegerile locale

Președintele Organizației PNL Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, împreună cu alți lideri ai acestei organizații dar și cu majoritatea candidaților pentru Consiliul local, au depus duminică, 16 august, la Biroul Electoral de Circumscripție de la Petroșani dosarele cuprinzând documentele electorale prevăzute de lege, împreună cu cele 3243 de semnături de susținere. Numărul susținătorilor este, în opinia liderului PNL Petroșani cel mai mare pe l-au depus liberalii din Petroșani vreodată.

”Am depus candidaturile echipei PNL Petroșani atât la funcția de primar cât și pentru cele de consilier local. Le mulțumesc celor peste 3000 de cetățeni care au acceptat susținerea acestor candidaturi, precum și celor care și-au exprimat la rândul lor dorința de a o face, dar la care nu am mai putut ajunge, din pricina pandemiei. Îi aștept de pe acum pe cetățenii din Petroșani la vot și, în acest scop, așa cum am făcut întotdeauna, am alături de mine o echipă a Partidului Național Liberal formată din profesioniști, atât pentru Consiliul local Petroșani cât și pentru Consiliul județean Hunedoara. Lista noastră de consilieri, pe toate cele 24 de locuri  indiferent dacă o analizăm de la 1 la 24 sau de la 24 la 1, regăsim oameni la fel de valoroși. Toți cei care sunt pe această listă au demonstrat deja, în viața lor profesională că sunt valoroși și, în plus, sunt persoane respectate de întreaga noastră comunitate. Avem în echipa PNL pentru Petroșani, profesioniști din sănătate, învățământ, cultură, inginerie, mediul de afaceri, sport, așa cum respectăm și prevederile legale privind ponderea tinerilor și femeilor, de câte 30%, pe această listă, dar și echilibrul în ceea ce privește reprezentarea tuturor categoriilor de vârstă. Le mulțumesc că au acceptat să vină alături de mine și de echipa PNL. Cu siguranță, în 27 septembrie ne vom revedea în această formulă, de data aceasta câștigători ai alegerilor de la Petroșani”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Petroșani.

Pe lista pe care PNL o propune pentru viitorul Consiliu local se regăsesc și nume ale unor liberali care deja au experiență în domeniul administrației locale, dovedită în mandatul/mandatele precedent(e), precum Lucia Muntean, Valeriu Butulescu, Marcel Rad ori Dana Damian, dar și nume noi (însă la fel de valoroase) precum medicii Alin Vasilescu (directorul Spitalului de Urgență Petroșani) și Bogdan Șink, actorul Cosmin Rădescu (managerul Teatrului Ion D. Sîrbu din Petroșani) sau sportivul Toma Coconea. Similar, municipiul Petroșani îl va avea ca reprezentant pe lista consilierilor județeni PNL pe avocatul Claudiu Cornea (fost viceprimar al municipiului Petroșani), care se regăsesc pe un loc eligibil în propunerea PNL pentru viitorul Consiliu județean.

La depunerea candidaturii echipei PNL Petroșani a ținut să participe și Adrian Nicolae David, primvicepreședinte al PNL Hunedoara și candidat al Alianței PNL-UDMR-PNȚCD pentru funcția de președinte al Consiliului județean Hunedoara. ”Este o zi importantă pentru PNL și pentru echipa noastră de la Petroșani. Pentru municipiul Petroșani am făcut o promisiune, și aceasta e că pentru mine ca viitor președinte al CJ Hunedoara datoria mea numărul unu este legată de Petroșani și de Valea Jiului. Acest lucru pentru că în ultimii patru ani am fost pe ultimul loc în ceea ce privește importanța acordată de către conducerea Consiliului Județean Hunedoara. Au fost patru ani furați pentru Petroșani și pentru Valea Jiului și noi acum candidăm pentru a reface decalajul în dezvoltare și nedreptățile care au fost făcute”, a declarat Adrian David.