Un independent pe lista candidaților de primar de la Petroșani

Home Politică Un independent pe lista candidaților de primar de la Petroșani
Un independent pe lista candidaților de primar de la Petroșani

Dincolo de bătălia marilor partide pentru micile orașe ale Văii Jiului, în competiția electorală care va desemna noul primar al municipiului Petroșani pentru următorii 4 ani își face apariția și un independent. Numele lui este Daniel Stepan. Este economist, manager în cadrul firmei Euro Jobs și specialist în atragerea de fonduri europene.

Numele lui Daniel Stepan nu este însă unul nou în politica locală. Acesta a fost, la un moment dat chiar consilier local în cadrul Consiliului local al municipiului Petroșani, de unde însă a demisionat. Acum, Daniel Stepan și-a propus să devină primar al acestei localități și a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Local, dosar care i-a fost acceptat.

De ce crede Daniel Stepan că Petroșaniul merită un primar independent politic ? Ne-a spus chiar el: ”Da, mi-am depus candidatura, ca INDEPENDENT, pentru funcția de primar al municipiului Petroșani și funcția de consilier local în Consiliul Local al Municipiului Petroșani. De ce? Pentru că permanent se vorbește despre faptul că suntem în urmă față de mulți alții și mi-am pus întrebarea ce ne ține pe loc? Poate un model greșit de administrație? Demotivarea celor cu adevărat capabili? Se teoretizează prea mult acolo unde ar trebui să „vorbească” faptele, așa că nu e de mirare că nemulțumirea celor care trăiesc cu adevărat în Petroșani e din ce în ce mai mare, și, din fericire, mai vocală. Har Domnului că oamenii nu se mai mulțumesc cu fotografii de grup și planuri din care ei să lipsească. Sunt adeptul unui stil de conducere participativ, prin care fiecare persoană angajată corect, pe un post trebuie să contribuie cu experiența, cunoștințele, capacitățile reale și în special cu o motivație puternică la proiectele pe care ni le asumăm împreună. E timpul să schimbăm, cu adevărat, Petroșaniul !”, ne-a declarat Daniel Stepan.