PSD Lupeni propune cetățenilor cel mai bun primar și cea mai bună listă de consilieri locali

Home Politică PSD Lupeni propune cetățenilor cel mai bun primar și cea mai bună listă de consilieri locali
PSD Lupeni propune cetățenilor cel mai bun primar și cea mai bună listă de consilieri locali

Potrivit liderului Organizației municipale PSD Lupeni (una dintre cele mai puternice organizații politice de la nivelul județului Hunedoara), senatorul Cristian Resmeriță, în vederea alegerilor locale care vor avea loc pe data de 27 septembrie 2020 echipa social-democraților din această localitate propune cetățenilor din Lupeni nu doar cel mai bun candidat de primar, în persoana lui Lucian Resmeriță, primarul în exercițiu, ci și cea mai bună echipă de consilieri locali.

”Alături de primarul nostru, Lucian Resmeriță și alături de echipa PSD au venit și vin în continuare tot mai mulți cetățeni care se declară mulțumiți de felul în care a evoluat orașul nostru în ultimii ani și care doresc să ne sprijine și din punct de vedere politic. Vin și oameni de valoare care au mai făcut politică, fie în PSD, fie chiar în alte partide politice, cu care poate, la un moment dat, am fost și în Opoziție, dar vin și foarte mulți oameni noi, tineri cărora le pasă de orașul lor și care vor să se implice în  dezvoltarea acestuia. Am spus de fiecare dată că suntem onorați de felul în care cetățenii răspund politicii noastre care, așa cum am demonstrat, este una pentru cetățeni”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.

În opinia candidatului PSD Lupeni pentru funcția de primar, Lucian Resmeriță, o echipă bună de consilieri, cu oameni valoroși profesional și dedicați susținerii activității primarului este un atu în plus pentru o administrație locală care-și propune să se dezvolte și să aducă un plus în viața cetățenilor. ”PSD are o astfel de echipă de consilieri locali, formată atât din oameni cu experiență acumulată în mandatele precedente în Consiliul local dar și cu oameni noi, la prima experiență de acest fel. Avem o echipă cu tineri și vârstnici reprezentați corespunzător, cu femei și bărbați, cu reprezentanți din toate zonele orașului și, ceea ce este cel mai important, cu oameni profesioniști, care deja și-au probat valoarea la locul lor de muncă. Îi felicit și le mulțumesc că au acceptat să facă parte din echipa social-democrată pe listele de candidați pentru Consiliul local municipal și sunt convis că, alături de astfel de oameni vom putea ridica mai sus ștacheta administrației locale din municipiul Lupeni, în următorii ani”, a declarat Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni.

Potrivit listei depuse de PSD Lupeni la Biroul Electoral de Circumscripție, lista propusă de social-democrații din Lupeni este, în ordinea care va fi înscrisă pe buletinele de vot, următoarea:

  1. RESMERIŢĂ Lucian (profesor, primar al municipiului Lupeni);
  2. MESAROŞ Iacob (viceprimar al municipiului Lupeni);
  3. CÎMPEAN Rodica (educator);
  4. MAIER Alexandru (farmacist, diriginte de farmacie);
  5. CORDEA Anca-Elena (profesor); 
  6. ROMOŞAN Ilie-Adrian (inginer, director al EM Lupeni); 
  7. RAD Marcel-Daniel (doctor inginer, cercetător științific gr. III); 
  8. CAZACU Mihaela (economist, contabil șef Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” Lupeni); 
  9. LUMPERDEAN Adrian-Romeo (maistru);
  10. BUCUR Aurelia (profesor – director);  
  11. CORPADI Sorin-Adrian (profesor, coordonator club sportiv); 
  12. NĂSĂLEAN Ioan-Lucian (profesor) 
  13. PARVULESCU Ion (pensionar);
  14. CORDEA Dorin (inginer, adjunct șef sector EM Lupeni); 
  15. CRISTEA Ene-Adrian (administrator firmă); 
  16. BULGARU Florin-Titi (pensionar); 
  17. SUBA Adrian-Rareş (inginer); 
  18. GORGAN Alin (ajutor miner); SOMEŞAN Oana-Mihaela (medic stomatolog); 
  19. SANDU Minodora-Diana (funcționar în administrația publică locală);
  20. BUMB Rodica-Ramona (administrator firmă); 
  21. ZOLTAN Daniel (antreprenor); 
  22. ONISIE Antonius-Flavius (inginer electromecanic); 
  23. HAIDU Carol-Sorin (miner).