Ventilatoarele medicale achiziționate de CAR-uri din Valea Jiului au fost puse în funcțiune la Spitalul din Petroșani

Home Stiri la zi Ventilatoarele medicale achiziționate de CAR-uri din Valea Jiului au fost puse în funcțiune la Spitalul din Petroșani
Ventilatoarele medicale achiziționate de CAR-uri din Valea Jiului au fost  puse în funcțiune la  Spitalul din Petroșani

Având în vedere principalul scop al activității lor, respectiv acela de întrajutorare, mai multe Case de Ajutor Reciproc din Valea Jiului și-au unit eforturile pentru a realiza o donație necesară în lupta
medicilor cu noul Covid-19. Astfel, din efortul financiar comun al CAR Parîngul IFN Petroșani, CAR Unirea IFN Petroșani, CAR CFR IFN Petroșani, CAR Retezatul Lupeni și CAR Straja Lupeni, au fost achiziționate două ventilatoare medicale de ultimă generație marca Philips, care au fost puse la dispoziția medicilor de la Spitalul de Urgență din Petroșani.

În aceste zile, cele două ventilatoare au fost puse în funcțiune la Spitalul de Urgență din Petroșani, cu ajutorul personalului medical. Potrivit acestora, cele două aparate de ventilație mecanică sunt extrem de binevenite și de utile în activitatea de tratare a bolnavilor de la cea mai mare unitate medicală din Valea Jiului.

Pentru reușita acestui proiect în care mai multe CAR-uri s-au dovedit că pot fi partenere, merită din plin felicitările noastre toți cei implicați.