Costel Avram, candidatul pentru Primăria Petroșani care a ajuns deja în vârf ! Și încă ce vârf !

Home Politică Costel Avram, candidatul pentru Primăria Petroșani care a ajuns deja în vârf ! Și încă ce vârf !
Costel Avram, candidatul pentru Primăria Petroșani care a ajuns deja în vârf ! Și încă ce vârf !

Nu mai puțin de 10 candidați s-au aliniat la startul competiției electorale pentru funcția de primar al municipiului Petroșani, în perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie 2020, însă unul dintre aceștia a ajuns deja în vârf. Și încă pe ce vârf !

Facem de la bun început precizarea că este vorba despre un vârf montan, dar adăugăm că nu este vorba despre Vârful Parâng, spre care Costel Avram – căci despre domnia sa este vorba – a urcat destul de des în ultimul an, pentru a urmări stadiul investiției pe care o derulează în stațiunea montană de la Petroșani Consiliul județean Hunedoara, care și-a propus să toarne asfalt, în această toamnă, pe DJ 667 F de la Cabana Rusu până în satul de vacanță din muntele Parângul Mic.

Informația pe care v-o supunem atenției vine însoțită de o imagine care confirmă faptul că un grup de temerari iubitori de munte și aventură din Petroșani, care sunt și simpatizanți (poate și amici) ai lui Costel Avram, au dus fotografia candidatului social-democrat împreună cu un mesaj ferm de susținere a acestuia pe Vârful Ararat din muntele biblic cu același nume din Turcia, înalt de 5137 metri, adică de mai bine de două ori decât Parângul.

Acuma că aventura asta o fi sau nu vreun semn, vom trăi și vom vedea după votul din 27 septembrie 2020. Dar până atunci, un lucru e cât se poate de evident: Costel Avram a ajuns deja pe vârf !Pe vârful Ararat !