Costel Avram: „În 30 de zile ne luăm orașul înapoi!”

Astăzi se dă startul campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. La Petroșani, 10 candidați intră în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului.

Principalul contracandidat al lui Tiberiu Iacob Ridzi, Costel Avram, a marcat debutul campaniei cu un mesaj adresat petroșănenilor:

„Dragi petroșăneni, începem numărătoarea inversă! Mai sunt 30 de zile și ne luăm orașul înapoi! În ultimele săptămâni am stat mult de vorbă și știu ce am de făcut, știm cu toții ce avem de făcut! După 13 ani, vocea petroșănenilor se va face, în sfârșit, auzită. Avem multă treabă, dar eu nu mă tem de muncă și știu că dumneavoastră vă doriți schimbarea.

Am alături de mine o echipă pregătită, hotărâtă și implicată. Vă promit că din prima zi ne apucăm de treabă! În echipa de consilieri locali avem 6 oameni noi între primii 10, iar pe primele 7 locuri, 3 femei. Toți sunt bine pregătiți și am încredere, ca și voi, dragi petroșăneni, că dăm RESTART Petroșaniului.

AMR 30! În 30 de zile luăm orașul din mâinile cercurilor de interese care l-au căpușat în ultimii ani. În 30 de zile luăm orașul din mâinile cercurilor de interese. În 30 de zile ieșim din zodia ghinionului, a incompetenței și delăsării! Acesta este angajamentul meu! 3,2,1… RESTART PETROȘANI! Bunul Dumnezeu să ne ajute!”

Echipa cu care candidatul PSD, Costel Avram, vine în fața alegătorilor este, în ordinea locurilor de pe listă, următoarea: Nicolae Florin, Gheorghe Buda, Margareta Burduf, Robert Humel, Lavinia Elena Grigoriu, Cristina-Maria Sîrbu, Septimius Cristian Sîrbu, Florin Bican, Petru Evesc, Ionel Muntean, Vasile Gheorghescu, Răzvan Popa, Constantin-Marius Stoichin, Ioan Damian Pop, Elena Fănic, Ioan-Cristian Tomescu, Cristinel-Dorel Badea, Tiberiu Ian Jitea, Cristian Andrei Ionică, Doina Todor, Ciucur Florin, Viorel Opriș și Dacian Florin Donisă.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019