Noi investiții publice derulate de autoritățile locale de la Lupeni

Home Administrație Noi investiții publice derulate de autoritățile locale de la Lupeni
Noi investiții publice derulate de autoritățile locale de la Lupeni

Lucrările edilitare și cele de investiții publice care vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii publice continuă la Lupeni, localitate în care noi și noi șantiere de lucrări se deschid și în această perioadă.

Spre exemplu, după reabilitarea blocului de pe strada Liliacului (din vecinătatea magazinului Lidl), administrația publică locală de la Lupeni a dat undă verde pentru reabilitarea infrastructurii rutiere și pietonale de pe această stradă situată în centrul orașului. ”Am început reabilitarea infrastructurii pe Aleea Liliacului, în zona din spatele Pieței Cina, unde vom reconfigura trotuarul și vom turna asfalt pe artera rutieră aferentă acestei străzi”, spune primarul Lucian Resmeriță.

În același timp, pe DN 66A, la intrarea în municipiul Lupeni dinspre Vulcan, au început lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere, care a fost grav afectată de inundațiile din luna iunie a acestui an.

Tot în ceea ce privește infrastructura rutieră, după cum informează primarul Lucian Resmeriță, la Lupeni se lucrează intens la configurarea unor noi parcări pentru autoturisme, pe strada Spiru Haret, în zona blocului nr. 5, dar și în zona blocului E4 de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu.

 ”Acestea sunt doar câteva din investițiile publice pe care le-am demarat recent, dar după cum se știe, pe raza localității noastre avem multe alte șantiere de investiții publice unde se lucrează fie la amenajarea de drumuri și parcări, fie la introducerea rețelelor de apă și canalizare, fie la construcția și reabilitarea de blocuri, fie la cinematograf și așa mai departe. Modernizăm Lupeniul și o facem așa cum le-am promis cetățenilor, prin fapte”, a mai precizat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.