Prima ședință tehnică la CS INTER Petrila

Home Stiri la zi Prima ședință tehnică la CS INTER Petrila
Prima ședință tehnică la CS INTER Petrila

Joi, 3 septembrie 2020, pe Stadionul Parângul din Lonea a avut loc prima ședință tehnică a echipei de fotbal Inter Petrila, premergătoare startului campionatului în Liga a IV-a județeană, din luna octombrie.

În prezența primarului Vasile Jurca, echipa a fost asigurată de tot sprijinul din partea administrației de la Petrila, cunoscut fiind faptul că viitorul campionat se va desfășura în condiții de pandemie, fiind necesare măsuri suplimentare pentru siguranța celor implicați în fenomenul sportului rege. Astfel, sportivii sunt obligați să își facă testul COVID-19, care este destul de costisitor, sumele necesare fiind acum acoperite de Primăria și Consiliul Local de la Petrila.

Chiar dacă au plecat mai mulți sportivi de la Inter Petrila (mai exact opt) la Jiul Petroșani, antrenorul echipei petrilene, Adi Câmpean, a dat asigurări de revenire în forță. Președintele Inter Petrila, Eugen Duma, a spus la rândul său că sunt momente destul de complicate pentru fotbal, însă acest fenomen, iubit în aceeași măsură de sportivii și suporterii de la Petrila, va continua.