Costel Avram: ”Ce își vor aminti oamenii despre Tiberiu Iacob Ridzi peste 10 ani?”

Home Politică Costel Avram: ”Ce își vor aminti oamenii despre Tiberiu Iacob Ridzi peste 10 ani?”
Costel Avram: ”Ce își vor aminti oamenii despre Tiberiu Iacob Ridzi peste 10 ani?”

Astăzi se împlinește o săptămână de la startul campaniei electorale pentru alegerile locale care vor avea loc pe 27 septembrie. La Petroșani, 10 candidați au intrat în cursa pentru primărie, principalul contracandidat al lui Tiberiu Iacob Ridzi fiind Costel Avram, candidatul PSD.

”Sunt printre oameni de mai bine de trei săptămâni, nu mi-am imaginat vreodată că prăpastia dintre oameni și primărie este atât de mare. Acești oameni sunt importanți pentru Tiberiu Iacob Ridzi doar din patru în patru ani. Și am și dovada. După ce stau eu de vorbă cu oamenii despre problemele și necazurile lor, a doua zi după mine, își trimite și Tibi Ridzi oamenii sau merge chiar el și le promite verzi și uscate: că le asfaltează străzile, că le ridică gunoaiele, face parcări și altele și altele. Să ne înțelegem: același gunoi, aceleași gropi, aceleași străzi care existau în Petroșani și în campania electorală de acum 4 ani, și în campania de acum 8 ani sau 12-13 ani. Mă sună oamenii: domnule Avram, incredibil, a venit primarul pe la noi a doua zi după ce ai fost dumneata. Tibi, degeaba, oamenii nu te mai cred. Cum să-i mai minți încă o dată? Răspunde-le la cea mai simplă întrebare: Dacă în 13 ani nu ai făcut mai nimic pentru ei, de ce te-ar crede că te vei apuca de treabă acum? Ce nu ai avut 13 ani și ai azi? Nu ai știut și ți-a luat 13 ani să înveți cum se face? Nu ai avut chef, dar de luna viitoare schimbi foaia pentru că a venit Avram? Nu ai avut bani, dar ai găsit zilele astea o comoară și o împarți cu petroșănenii? Nu te mai crede nimeni, Tibi Ridzi!”, a declarat Avram.

Petroșaniul, un oraș abandonat

Principalul contracandidat al lui Tiberiu Iacob Ridzi a derulat și cea mai mare consultare publică din ultimii 30 de ani. Potrivit candidatului PSD, oameni se simt abandonați și uitați, acesta a fost răspunsul lor la întrebările adresate în cadrul consultării publice. ”Cum să fii primar 13 ani și orașul să arate murdar și neîngrijit ca o casă fără stăpân? Cum să fii primar 13 ani și să nu lași în urma ta niciun proiect de Doamne-ajută? Vă propun să facem un exercițiu: ce își vor aminti oamenii despre Tibi Ridzi peste 10 ani? Niște scandaluri, niște chestiuni dubioase și cam atât”, a subliniat Costel Avram.

Comandat de PSD- Partidul Social Democrat Organizația Județeana Hunedoara COD Mandatar Financiar 21200019.