Toma Coconea, ”Șoimul din Parâng”, este de astăzi familist cu acte-n regulă

Home Stiri la zi Toma Coconea, ”Șoimul din Parâng”, este de astăzi familist cu acte-n regulă
Toma Coconea, ”Șoimul din Parâng”, este de astăzi familist cu acte-n regulă

Iubit de fani și râvnit de fete frumoase, ca orice mare campion sportiv, Toma Coconea, parapantistul numit ”Șoimul din Parâng”, este începând de sâmbătă, 5 septembrie 2019, familist cu acte-n regulă.

El s-a căsătorit în această frumoasă zi de toamnă, la Brădet, cu Ștefania, alături de care trăiește deja de ceva vreme, o frumoasă poveste de dragoste. Ceremonia civilă a fost oficiată chiar de către primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, care s-a declarat onorat de faptul că a oficiat această căsătorie. ”A zburat în toate cele patru zări, și-a câștigat renumele, și-a călit trupul și sufletul în cele mai dificile competiții, însă dincolo de toate acestea a rămas același om sensibil, dedicat pasiunii sale, dedicat naturii și, mai ales Parângului, acolo unde este acasă. Tomi Coconea și-a unit astăzi destinele cu Ștefania, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Casă de piatră și multă fericire vă doresc! Zbor reușit, Tomi și Ștefania în această nouă etapă a vieții!”, le-a urat primarul Tiberiu Iacob Ridzi, mirilor Toma și Ștefania Coconea.

Apreciatul sportiv al Văii Jiului, Toma Coconea a dezvăluit de asemenea că trece printr-o dublă fericire, pentru că împreună cu soția sa se pregătesc să devină, nu peste multă vreme, și părinți. Niște părinți, așa cum este convins și primarul din Petroșani, care vor fi minunați și care își vor crește îngerașul în dragoste, armonie și înțelegere, așa cum a fost și până acum viața lor.

La ceas de bucurie, ne alăturăm și noi celor care îi urează, din toată inima, lui Tomi Coconea și alesei sale, viață frumoasă, fericire, sănătate și ”Casă de piatră !”