Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: SORIN CAROL HAIDU

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: SORIN CAROL HAIDU
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: SORIN CAROL HAIDU

La doar 28 de ani, lupeneanul Sorin Carol Haidu se poate considera un om împlinit: este căsătorit și are un copil, este destoinic miner la EM Lupeni de un an de zile și de mai bine de doi ani a fost acceptat în cea mai mare familie politică a municipiului Lupeni, respectiv în Organizația locală a PSD. A decis, din proprie inițiativă să se alăture acestui partid, pentru că a urmărit dintotdeauna acțiunile politice ale celor de la PSD Lupeni și și-a dorit să fie la rândul său parte în aceste acțiuni. În plus, după cum recunoaște sincer și cinstit Sorin Carol Haidu, Partidul Social Democrat i-a câștigat încrederea, atât în plan local, cât și în plan județean și național.

Alături de colegii din Organizația PSD Lupeni a avut ocazia să participe la câteva runde de alegeri (europarlamentare și prezidențiale) în care activitatea sa, pe linie de partid, a fost apreciată de colegi, fapt care i-a atras recomandarea, din partea liderilor PSD Lupeni, de a fi prezent, în  perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie 2020, pe lista candidaților social-democrați pentru Consiliul local, adică în echipa primarului Lucian Resmeriță. ”Sigur că sunt onorat de această propunere și de decizia colegilor din PSD Lupeni, dintre care mulți au o vechime mult mai mare decât mine în partid, de a mă promova pe această listă electorală. Eu sunt un om simplu, din cartierul Bărbăteni, dar la fel ca toți oamenii din jurul meu, văd și apreciez schimbările care au avut loc în municipiul Lupeni, atât în cartierul nostru cât și peste tot în acest oraș. Sunt foarte mulțumit de ceea ce s-a făcut și văd în jurul meu oameni la fel de mulțumiți. Sigur că ne dorim cu toții să continuăm în același ritm dezvoltarea municipiului Lupeni, care e într-o continuă schimbare în bine”, spune Carol Sorin Haidu.

Acesta este ferm hotărât ca, împreună cu echipa PSD, să-i fie suport primarului Lucian Resmeriță, în viitorul Consiliu local, pentru că este convins că, pe de o parte, Lucian Resmeriță va fi în continuare primar al acestei localități, iar pe altă parte, este la fel de convins că va avea nevoie de o echipă care să-i sprijine, fără rețineri, proiectele pentru dezvoltarea orașului, nu de consilieri care să pună frână acestui deziderat al tuturor lupenenilor. În fine, Sorin Carol Haidu, deși este încă tânăr, are și un sfat pentru primarul Lucian Resmeriță: ”Să continuie la fel, cu ambiție și perseverență, programul de dezvoltare al municipiului Lupeni. Mai ales că noi, cei din echipa de consilieri și întreaga echipă a PSD Lupeni, dar și majoritatea cetățenilor din Lupeni îi suntem alături, cu toată încrederea și mulțumirea că Lupeniul are cel mai bun primar din Valea Jiului”, a mai arătat Sorin Carol Haidu.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019