Pompiliu Barbu (PSD Vulcan): ”Încurajarea și susținerea activităților sportive au fost, sunt și rămân preocupări importante pentru mine !”

Home Politică Pompiliu Barbu (PSD Vulcan): ”Încurajarea și susținerea activităților sportive au fost, sunt și rămân preocupări importante pentru mine !”
Pompiliu Barbu (PSD Vulcan): ”Încurajarea și susținerea activităților sportive au fost, sunt și rămân preocupări importante pentru mine !”

În derularea activităților sportive din municipiul Vulcan din ultimii 20 de ani, în mod special a celor care s-au bucurat de susținere sau chiar de organizare din partea Consiliului local Vulcan, în calitate de consilier local, Pompiliu Barbu (candidatul PSD Vulcan pentru funcția de primar al municipiului) a fost întotdeauna o prezență activă în staff-ul de organizare.

Cu argumentele activității sale în acest domeniu, dar și cu perspectiva de a deveni următorul primar social-democrat al municipiului Vulcan, Pompiliu Barbu este decis să se implice și mai mult în ceea ce înseamnă încurajarea copiilor și tinerilor de a face sport, precum și în ceea ce privește susținerea activităților sportive de masă precum și a celor generatoare de performanță. ”La Vulcan, sportul a avut întotdeauna atenția meritată. Știm cu toții cât este de important pentru dezvoltarea armonioasă a tinerilor, ca aceștia să practice un sport. În acelaști timp, ne bucurăm că din rândul sportivilor vulcăneni s-au ridicat, în mod constant, campioni în diverse ramuri sportive, cu care ne mândrim”, a declarat viceprimarul Vulcanului, Pompiliu Barbu.

În acest context, în programul său electoral, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Vulcan, acesta arată că, în anii următori, administrația locală de la Vulcan va face o seamă de investiții care au ca scop încurajarea și susținerea sportului vulcănean. ”Avem deja pregătit un proiect amplu, cu care am aplicat pe un nou program național care asigură finanțare pentru modernizarea bazelor sportive. Proiectul nostru urmărește modernizarea bazei sportive ”Minerul” Vulcan, asta însemnând de la reabilitarea și modernizarea vestiarelor, a tuturor spațiilor de la stadion, a tribunelor până la amenajarea corespunzătoare a terenului de fotbal și a pistei pentru atletism”, explică viceprimarul Pompiliu Barbu.

 

Acesta precizează că, tot în acest context, se poate vorbi și despre investiția aflată deja în derulare, prin care Vulcanul va avea un bazin didactic pentru înot. Și tot în ceea ce înseamnă sportul, dincolo de susținerea tuturor activităților sportive care se derulează la Vulcan, atât sub egida CSM ”Mihai Viteazu” Vulcan, cât și în cadrul școlilor sau al altor cluburi sportive, Pompiliu Barbu și echipa sa intenționează ca, în viitorul mandat, să sprijine înființarea unor noi secții sportive în cadrul clubului vulcănean, cum ar fi, spre exemplu, cele de schi sau de arte marțiale. ”Avem un potențial evident de dezvoltare a schiului în Pasul Vâlcan și vreau să vă informez că avem în vedere extinderea pârtiilor din această stațiune, prin configurarea unei noi pârtii de circa 3 km, care va urma traseul conductei de gaz, de la Pasul Vâlcan la Cabana Căprișoara, pârtie care va fi dotată și cu infrastructura de transport pe cablu care să o deservească. În ceea ce privește artele marțiale, salut revenirea în Vulcan a tânărului nostru campion Alexandru Preda, multiplu campion mondial în sporturile de contact, care și-a declarat susținerea totală față de echipa noastră politică și a cărui tenacitate, experiență și dorință de implicare le vom sprijini, așa cum îi vom sprijini pe toți cei care fac din sport un mod de viață, dar care aduc, prin rezultatele lor și un plus de imagine Vulcanului”, a mai spus Pompiliu Barbu, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Vulcan.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019