O echipă pentru Petroșani! CANDIDAȚII PSD PENTRU ALEGERILE CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI PETROȘANI (I)

Home Politică O echipă pentru Petroșani! CANDIDAȚII PSD PENTRU ALEGERILE CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI PETROȘANI (I)
O echipă pentru Petroșani! CANDIDAȚII PSD PENTRU ALEGERILE CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI PETROȘANI (I)

O echipă pentru Petroșani!

CANDIDAȚII PSD PENTRU ALEGERILE CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI PETROȘANI din 27 SEPTEMBRIE 2020 (I)

1- COSTEL AVRAM este administrator public al județului Hunedoara, a fost în două legislaturi vicepresedinte al Consiliului Județean, fost director general al SC Apa Serv Petroșani. Este de profesie inginer, cu specializări post universitare în management și administrație publică.

2 – NICOLAE FLORIN ocupă funcția de viceprimar al municipiului Petroșani. Este ofițer al Ministerului de Interne absolvent al Academiei de Poliție. Pe parcursul carierei de ofițer, Florin Nicolae și-a completat studiile  absolvind Facultatea de Drept, apoi Facultatea de mine din cadrul Universității Petroșani. Este doctor în management. Nicolae Florin a fost comandant al mai multor unități de Poliție din Valea Jiului.

3 – GHEORGHE BUDA a crescut și s-a format la Petroșani. Este absolvent al Facultății de Mine din cadrul Universității Petroșani, cu competențe în ”Conducerea managementului organizației și în Tehnici de optimizare a procesului de management”. Gheorghe Buda a confirmat profesional parcurgând scara ierarhică. A ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul CEH, apoi director al Exploatării Miniere Livezeni până la pensionare.

4–MARGARETA BURDUF  este un finanțist apreciat în comunitatea profesională de profil. Este absolventă a Facultății Finanțe si Asigurări din cadrul Universității Petroșani, cu Master în Managementul Financiar. Este expert contabil și mediator. A ocupat funcții de economist coordonator, locțiitor conducere unitate Eon, în prezent este economist la INSEMEX Petroșani.

5- ROBERT HUMEL este un  profesor remarcabil și un artist iubit de publicul petroșănean. A studiat la Universitatea de Arte București – studii de lungă durată, cu Master în Managementul Educațional. Este profesor și director adjunct la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Petroșani.

6 – LAVINIA ELENA GRIGORIU este inspector resurse umane, a absolvit Facultatea de Științe Politice, are un Master în Managementul resurselor umane, este specializată securitate și sănătate în muncă.

7 – CRISTINA-MARIA SÎRBU este profesor de biologie la Scoala nr. 7 Petroșani, consilier educativ, este doctor în Ingineria mediului-mine, petrol, gaze. Are experiență în elaborarea proiectelor educaționale, este voluntar în diverse ONG-uri unde a fost aleasă în funcții de conducere și coordonare. Este președintele Crucii Roșii Petroșani.

8- SEPTIMIUS CRISTIAN SÎRBU este inginer, cu studii la Universitatea Petroșani, specializarea Inginerie Economică. Și-a făcut ucenicia la IPSRUEEM Petroșani și de 18 ani își desfășoară activitatea la Apa Serv. Aici a urmat, în cascadă, o serie de specializări.

 

9 – FLORIN BICAN este inginer și economist cu experiență în domeniul energetic. A absolvit Facultatea de Mine, Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Petroșani. A ocupat diverse funcții de conducere până la cea de director la SC Termoficare. În prezent este inginer la SE Paroșeni.

10 – PETRU EVESC are multiple specializări, dar s-a dedicat SMURD-ului. A absolvit Facultatea de Științe Economice, specializarea management. A fost timp de 15 ani coordonator al SMURD Vulcan, apoi coordonator stație SMURD Petroșani. Ca pregătire medicală este asistent medical urgențe. Este vicepreședinte al Crucii Roșii Vulcan.

11- IONEL MUNTEAN este energetician, absolvent al Facultății de Electrotehnică –  Institutul Politehnic ”Traian Vuia” Timișoara. A fost inginer în cadrul ENEL și Complexului Energetic Hunedoara.

12 – VASILE GHIORGHESCU este absolvent al Facultății Mașini Electrice din cadrul Universității Petroșani. În prezent face parte din marele colectiv al ENEL.

(va urma)

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019