Proiectele PSD Vulcan pentru tineri, asumate de Pompiliu Barbu și echipa sa

Home Politică Proiectele PSD Vulcan pentru tineri, asumate de Pompiliu Barbu și echipa sa
Proiectele PSD Vulcan pentru tineri, asumate de Pompiliu Barbu și echipa sa
Dorințele, așteptările și nevoile tinerilor din municipiul Vulcan au fost centralizate de noua echipă a tinerilor social-democrați din această localitate și, în mod firesc, ele se regăsesc pe platforma politică pe care Pompiliu Barbu, candidatul PSD pentru funcția de primar și echipa propusă de acest partid pentru Consiliul local, o propun vulcănenilor în perspectiva alegerilor de la 27 septembrie. Mai mult decât atât, actualul viceprimar al municipiului, Pompiliu Barbu dă asigurări că deja administrația locală de la Vulcan a demarat procedurile necesare pentru ca multe dintre aceste proiecte să fie puse în aplicare, în cel mai scurt timp.
Potrivit candidatului PSD Vulcan pentru funcția de primar, Pompiliu Barbu, proiectele pe care social-democrații vor să le implementeze în următorul mandat avându-i ca destinatari, în primul rând, pe copiii și tinerii din Vulcan, sunt următoarele:
1. Modernizarea Stadionului Minerul Vulcan. Înființarea, în cadrul CSM Vulcan, a secției de arte marțiale, cu sprijinul maestrului sportului, Alexandru Preda. Înființarea unei secției de schi, în cadrul CSM Vulcan.
2. Încurajarea antreprenorilor tineri. Elaborarea și punerea în aplicare a unui program de facilități locale pentru tinerii care doresc să deschidă o mică afacere de producție și servicii. Astfel, zona Preparației Coroești va deveni, după ecologizarea acesteia, o platformă pentru găzduirea de afaceri de productie si servicii.
3. În zona dintre Primărie și blocul 42, se intenționează amenajarea unei platforme sportive multifuncționale, realizarea unor panouri pentru grafitti, amplasarea unui perete artificial pentru cățărare, realizarea unui ”orășel al copiilor” în perioada sărbătorilor de iarnă, prevăzut cu zone de relaxare și bănci de odihnă, realizarea unei rotonde destinată organizării de activități artistice și educaționale, realizarea unor alei de acces către aceste obiective, între Biserică și noul Bazin didactic de înot care va fi construit în această zonă.
4. Dezvoltarea activităților sportive, a activităților de hipo-terapie în Pasul Vîlcan, cu acces special pentru copiii cu dizabilități.
5. Continuarea proiectului ”ȘCOALA VERDE” prin transformarea școlii din Dealu-Babii în școală salină, unde elevii din ciclul primar și gimnazial își vor desfășura orele de clasă în camere salină, care le sporesc imunitatea.
6. CREAREA CONSILIULUI CONSULTATIV AL TINERILOR. Proiect civic, social, deschis tuturor tinerilor dornici de implicare în viața comunității.
7. Organizarea de tabere de creație și activități inovative zonale , cu cei mai performanți tineri, pentru schimb de experiență, în parteneriat cu societatea civilă și mediul de afaceri privat.
UNIȚI SUNTEM PUTERNICI PENTRU VULCAN!
Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019