Lucian Resmeriță și echipa PSD Lupeni, campanie electorală intensă pentru alegerile locale

Home Politică Lucian Resmeriță și echipa PSD Lupeni, campanie electorală intensă pentru alegerile locale
Lucian Resmeriță și echipa PSD Lupeni, campanie electorală intensă pentru alegerile locale
Prima jumătate din perioada de campanie oficială a fost una intensă pentru  candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță. Acesta a fost prezent, zi de zi, și în cursul săptămânii trecute, împreună cu o parte a echipei PSD Lupeni, în mai multe puncte ale municipiului Lupeni, pentru a discuta cu cetățenii.
”Am ales ca în această perioadă electorală, să-mi împart activitatea în două părți distinct. Astfel zi de zi, în prima parte a fiecărei zile, fac administrație și mă ocup de problemele curente ale municipiului Lupeni, pentru că deși este perioadă de campanie electorală, proiectele municipiului Lupeni trebuie să meargă înainte. De aceea împreună cu domnul viceprimar Mesaroș și echipa pe care o avem în Primărie ne ocupăm ca aceste proiecte să continue. În plan politic, în a doua parte a fiecărei zile, în afara orelor de program de la Primărie sau de la locurile de muncă ale membrilor echipei PSD Lupeni, avem programate diverse evenimente de campanie, în care împreună cu membri familiei PSD Lupeni interacționăm cu cetățenii municipiului Lupeni. Mă bucură foarte mult faptul că oamenii ne primesc foarte bine și sunt alături de noi, așa cum suntem convinși că se va întâmpla și la momentul votului din 27 septembrie, dar și în următorii ani. Pentru că, ceea ce am început împreună să facem pentru municipiul Lupeni, continuăm tot împreună să facem și de acum înainte”, a declarat Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni. 
Activitățile de campanie electorală vor continua, în municipiul Lupeni, pentru echipa PSD în același mod care presupune interacțiunea cu cetățenii, desigur, cu respectarea normelor sanitare dispuse de autorități, dar și prin prezentarea candidaților pentru Consiliul local și a programului propus de Lucian Resmeriță și echipa PSD Lupeni, pentru următorul mandat în fruntea administrației publice locale, prezentare care va fi făcută atât în mod direct, cât și prin intermediul mass-media și al rețelelor de socializare.
Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019