Cu vulcăneanul Dorel Șchiopu… ”Câștigă România !”

Home Cultură Cu vulcăneanul Dorel Șchiopu… ”Câștigă România !”
Cu vulcăneanul Dorel Șchiopu… ”Câștigă România !”

Vulcăneanul Ioan Dorel Șchiopu este cunoscut în Valea Jiului atât pentru activitățile sale din zona politică și patriotică, dar mai ales pentru cele din zona sportivă și culturală. Faptul că Dorel Șchiopu este un om cu vaste cunoștințe de cultură generală, este o certitudine de care oricine se poate convinge la un simplu dialog cu acesta.

Veleitățile sale și, mai ales, bagajul de cunoștințe pe care l-a acumulat, vor fi acum dezvăluite țării întregi. Asta deoarece Dorel Șchiopu și-a luat inima-n dinți și s-a înscris în concursul național ”Câștigă România”, unde va fi prezent miercuri, 16 septembrie 2020, de la ora 20,00 pe canalul național de televiziune TVR 2.

Informația ne-a fost dezvăluită de viceprimarul municipiului Vulcan, Pompiliu Barbu, coleg cu Dorel Șchiopu în marea familie a social-democraților vulcăneni. ”Sunt convins că Dorel va fi o surpriză foarte plăcută pentru Virgil Ianțu, pentru românii noștri de pretutindeni și mai ales pentru vulcănenii care nu au avut ocazia să-l cunoască, încă. Sunt mândru că suntem colegi și îi spun doar atât: DORELE, ÎȚI ȚINEM PUMNII!!! După ce câștigi România, te așteptăm acasă să te felicităm și să câștigăm împreună alegerile locale”, i-a transmis ambițiosului său coleg de partid, Pompiliu Barbu, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Vulcan.

Facem precizarea că Ioan Dorel Șchiopu este prezent pe lista propusă de PSD Vulcan pentru alegerea viitorului Consiliu local municipal.

Cu admirația cuvenită pentru decizia lui Ioan Dorel Șchiopu de a participa la un concurs național de cultură generală de anvergura celui de pe TVR2, îi urăm succes acestuia și suntem convinși că pentru un om pregătit să ”Câștige România !”, testul politic de la 27 septembrie va deveni doar unul de palmares. Succes deplin, Dorel Șchiopu !