Oameni pentru Petroșani! / CANDIDAȚII PSD PENTRU ALEGERILE CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI PETROȘANI (II)

Home Politică Oameni pentru Petroșani! / CANDIDAȚII PSD PENTRU ALEGERILE CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI PETROȘANI (II)
Oameni pentru Petroșani! / CANDIDAȚII PSD PENTRU ALEGERILE CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI PETROȘANI (II)

CANDIDAȚII PSD PENTRU ALEGERILE CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI PETROȘANI

– 27 SEPTEMBRIE 2020 (Partea a II-a)

13 – RĂZVAN POPA este tânăr antreprenor care s-a întors din Marea Britanie unde la lucrat în cadrul serviciilor de poliție. Este de profesie inginer, absolvent al Facultății de Mine a Universității Petroșani.

14 –  CONSTANTIN-MARIUS STOICHIN este inginer cu o experiență remarcabilă în mai multe domenii. Este absolvent al Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică – Universitatea Petroșani. Încă o experiență a inginerului a  fost aceea de antreprenor.

15 – IOAN DAMIAN POP  este inginer, absolvent al Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică din cadrul Universității Petroșani.

16 – ELENA FĂNIC este economist, administrator operațiuni bancare. A absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității Petroșani. A lucrat 11 ani la Kaufland, Bank Post și referent resurse umane la VISA.

17 – IOAN-CRISTIAN TOMESCU este cercetător științific gr. I, șef Laborator Securitate Minieră și Ventilație Industrială la INCD INSEMEX Petroşani. La Universitatea din Petroșani a urmat Facultatea de mine, este inginer diplomat, doctor în științe inginerești, domeniul ”Mine, Petrol și Gaze”.

18 – CRISTINEL-DOREL BADEA este inginer automatist expert în service, a absolvit facultatea la Universitatea Petroșani, cu master în automatizări.

19 – TIBERIU IOAN JITEA, maistru energetic, a lucrat ca tehnician lansare și pregătire producție,inspector securitate, șef punct de lucru și în domeniul asigurărilor.

20 –CRISTIAN ANDREI IONICĂ este inginer și economist cu o remarcabilă experiență profesională. A absolvit Facultatea de Mașini și Instalații Miniere, Facultatea de Management din cadrul Universitații Petroșani. A ocupat mai multe funcții de conducere. În prezent este director general Apa Serv.

21 – DOINA TODOR este de profesie inginer chimist. A absolvit Facultatea de tehnologie Chimică – Institutul Politehnic București.

22 – CIUCUR FLORIN este inginer, șef serviciu mecano-energetic, absolvent al Facultății de Inginerie Electrică și Mecanică. Florin Ciucur face parte din grupul ”băieților deștepti” ai Petroșaniului pentru că a reușit să laseze la bursa energiei, electricitatea în excedent produsă la Apa Serv.

23 – VIOREL OPRIȘAN este de profesie sudor de înaltă clasă. A fost șef de schimb la CONSMIN, Mina Livezeni, TCMM Valea Jiului. În prezent este pensionar.

24 – DACIAN FLORIN DONISĂ este inginer, director tehnic, respectiv șeful Departamentului Exploatare din cadrul SC ApaServ Valea Jiului.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019