În Valea Jiului, Cluburile reunite ale copiilor îi așteaptă pe elevi la orele de educație prin distracție

Odată cu deschiderea noului an școlar, au început și pregătirile pentru înscrierea elevilor pasionați și talentați în diverse activități educaționale nonformale, la cercurile din cadrul Cluburilor Copiilor și Elevilor din Valea Jiului.
Începând cu acest an școlar, ca urmare a deciziei ISJ Hunedoara, Cluburile copiilor de la Petroșani, Lupeni, Vulcan și Petrila vor funcționa în sistem organizatoric comun, sub denumirea Clubul Copiilor Valea Jiului. Directorul acestei instituții, prof. Cosmin Kiss, apreciază că, pentru anul școlar 2020-2021, părinții pot alege pentru copiii lor un mod plăcut și înțelept de a-și petrece timpul liber, astfel să-și poată dezvolta talentul și abilitățile participând la cursurile de la Clubul Copiilor Valea Jiului.
”Avem un  program divers de cercuri educative, care s-au bucurat de un interes deosebit din partea elevilor și în anii precedenți, la fiecare din cele 4 structuri locale ale Clubului Copiilor Valea Jiului. Activitatea noastră în cadrul acestor cercuri de educație nonformală va începe la data de 1 octombrie, însă lansăm de pe acum invitația tuturor copiilor interesați și părinților, de a completa formularele de înscriere privind participarea la unul sau mai multe din cercurile noastre”, spune prof. Cosmin Kiss, directorul Clubului Copiilor Valea Jiului.
Formularele de înscriere sunt disponibile la toate Cluburile copiilor din Valea Jiului dar se poate face și on-line, urmând linkul următor:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHTDL7jfdfOcVs0DjYtwNlqVuze0cOWORFdV6XTfSdQ4H0fw/viewform
Potrivit directorului Clubului Copiilor și Elevilor Valea Jiului, pentru fiecare sediu al instituției, din localitățile Petroșani, Lupeni, Vulcan și Petrila sunt disponibile următoarele cercuri:
La Sediul Clubului Copiilor din Petroșani:
* Carting (profesor coordonator Pavel Vasile);
* Electromecanică (profesor coordonator Kovacs Imre);
* Gimnastică Aerobică (profesor coordonator Adriana Popa);
* Informatică (profesor coordonator Kiss Cosmin);
* Metaloplastie (profesor coordonator Cioc Mihaela);
La Sediul Clubului Copiilor din Lupeni
* Informatică (profesor coordonator Ursu Ecaterina);
* Karate (profesor coordonator Sigmirean Marius);
* Machete (profesor coordonator Apostoiu Alin);
* Muzică (profesor coordonator Ionașc Simona);
La Sediul Clubului Copiilor din Petrila:
* Artă Teatrală (profesor coordonator  Cazan Alexandru);
* Artă Populară (profesor coordonator Chința Radu);
* Desen (profesor coordonator Matei Liliana);
* Grafică pe calculator (profesor coordonator Solomei Ilie);
* Judo (profesor coordonator Ancău Sebastian);
* Tenis de masă (profesor coordonator Țucă Mirabela);
La Sediul Clubului Copiilor din Vulcan:
* Cultură și civilizație românească (profesor coordonator Bădău Andreea);
* Desen (profesor coordonator Cuciuc Teodosie);
* Informatică (profesor coordonator Marin Viorica).
”Vă invităm așadar să alegeți pentru copilul dumneavoastră un mod plăcut și înțelept de a-și petrece timpul liber, astfel să-și poată dezvolta talentul și abilitățile participând la cursurile de la Clubul Copiilor Valea Jiului”, mai arată prof. Kosmin Kiss, directorul Clubului Copiilor Valea Jiului.