Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ZOLTAN DANIEL

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ZOLTAN DANIEL
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ZOLTAN DANIEL

În vârstă de  de 32 de ani, lupeneanul ZOLTAN DANIEL face parte din puținii tineri ai Văii Jiului care au avut curajul și tenacitatea de a-și face un rost, după terminarea studiilor, acasă, la Lupeni. Având competențe de tehnician mecatronic, după absolvirea studiilor postliceale în acest domeniu (tot la Lupeni, la Liceul Tehnologic) și-a înființat propria firmă, devenind antreprenor în construcții.

De la bun început a știut că turismul poate și trebuie să devină o importantă activitate economică în Lupeni, dar și o șansă de venituri pentru cetățeni, îndeosebi pentru tineri. De aceea, una din investițiile pe care le derulează în prezent ca antreprenor, vizează chiar acest domeniu. ”Construiesc la baza stațiunii Straja, undeva în zona telegondolei, având convingerea că astfel pot aduce și o contribuție personală la dezvoltarea turismului în municipiul Lupeni. Eu sunt convins că a venit vremea ca, din această activitate, Lupeniul să înceapă să se dezvolte tot mai mult și nu pot decât să salut faptul că acest obiectiv este unul asumat, încurajat și susținut și de către primarul Lucian Resmeriță și echipa PSD din administrația locală”, spune Zoltan Daniel.

De altfel, tocmai acest lucru este ceea ce l-a determinat pe Zoltan Daniel să se alăture, în 2018, acestei mari familii politice din Valea Jiului, care este PSD Lupeni. ”Eu am venit în PSD lângă domnul primar Lucian Resmeriță, pentru că am văzut determinarea acestuia și dorința de a face ceva pentru oameni, de a face ceva pentru tinerii din Lupeni. Am, la fel ca majoritatea cetățenilor din Lupeni, numai cuvinte de laudă pentru domnul primar și sunt foarte mulțumit de ceea ce s-a realizat în orașul nostru, un oraș care devine din ce în ce mai mult un oraș turistic prin el însuși, nu doar prin pârtiile de la Straja”, apreciază Daniel Zoltan.

Acesta este ferm convins că, având la cârma administrației locale un primar tânăr, cu viziune și dorința de a pune în mișcare și potențialul de dezvoltare economică al localității, mulți tineri care au ales la un moment dat să plece din oraș, vor reveni acasă. ”Eu am mulți prieteni care au plecat și care acum, când au văzut că orașul se schimbă tot mai mult, că încep să apară și aici oportunități privind munca, dar și posibilitățile de petrecere a timpului liber, vor să vină acasă. De aceea, sunt deosebit de încântat că, alături de ceilalți colegi din organizația PSD Lupeni care am fost desemnați să candidăm pentru Consiliul loca, vom avea ocazia să sprijinim proiectele lui Lucian Resmeriță, un primar care a dovedit să știe să răspundă și nevoilor seniorilor din Lupeni, dar care știe să răspundă și așteptărilor pe care le au tinerii. Împreună cu domnul primar și întreaga noastră echipă, țelul nostru este să facem din municipiul Lupeni acel oraș căruia să-i putem spune cu mândrie ”acasă”, un oraș în care oamenii să-și dorească să vină și nu să plece. Și eu cred că, mai devreme sau mai târziu, vom reuși acest lucru ! Trebuie să reușim !”, a mai spus Daniel Zoltan, unul dintre numeroșii tineri pe care Organizația PSD Lupeni îi propune pentru viitorul Consiliu local.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019