Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul județean Hunedoara: MARIA IVĂNIȘI

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul județean Hunedoara: MARIA IVĂNIȘI
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul județean Hunedoara: MARIA IVĂNIȘI

Cu argumente politice și electorale solide, PSD Lupeni și-a câștigat dreptul de a face o nominalizare pe un loc eligibil pe lista consilierilor județeni pe care Organizația județeană PSD Hunedoara o propune locuitorilor din acest județ în alegerile de la finalul acestei luni. La fel ca în urmă cu 4 ani, propunerea social-democraților din Lupeni este MARIA IVĂNIȘI.

Economist de profesie, Maria Ivăniși este deja de câțiva ani buni, la Lupeni, exact acea piesă de bază care pune în mișcare angrenajul politic și administrativ ce a condus la succesul echipei PSD Lupeni, atât în politică dar și în administrație. Modestă din fire și fără dorința de a ieși în față, Maria Ivăniși recunoaște că, în tot ceea ce a făcut și face în cadrul acestei echipe, este doar rodul unei munci făcute cu devotament, cu implicare, cu responsabilitate și cu respect pentru cetățeni. Pentru că, la fel ca senatorul Cristian Resmeriță și primarul Lucian Resmeriță, și Maria Ivăniși pune pe primul loc oamenii. ”Lucrez alături de senatorul Cristian Resmeriță de foarte mulți ani și în ultimii ani am lucrat și cu domnul primar Lucian Resmeriță. Sunt doi tineri care sunt nu doar pasionați în munca pe care o fac, dar mai ales sunt dedicați oamenilor din comunitatea pe care o reprezintă. Și eu, asemenea lor, dar toți cei care facem parte din echipa PSD Lupeni avem un singur țel, devenit și sloganul dar și credința noastră. De aceea, acționăm întotdeauna punând PE PRIMUL LOC, OAMENII !”, spune Maria Ivăniși.

Cu o remarcabilă putere de muncă și cu foarte multe responsabilități asumate, atât la Primăria din Lupeni cât și la Organizația PSD Lupeni, Maria Ivăniși s-a dovedit la fel de activă și în primul său mandat de consilier județean. Nu a făcut niciodată bravadă din faptele sale, pentru că a considerat că tot ceea ce a făcut în forul legislativ județean a fost de datoria sa. ”Dincolo de faptul că am susținut propunerile colegilor mei și ale domnului președinte Mircea Bobora, care au devenit tot atâtea hotărâri de Consiliu județean județean în folosul oamenilor, am dus în dezbaterea acestei importante instituții toate solicitările Organizației PSD Lupeni. Și am mulțumirea că marea majoritate a acestora au avut parte de atenția conducerii CJH și cele mai multe au fost rezolvate. Nu-mi place să spun despre toate aceste lucruri că ar fi realizările mele. Pentru că eu cred că nimeni n u poate face nimic de unul singur, iar noi la PSD Lupeni, am înțeles cu toții acest lucru și de aceea cred că, împreună cu acești lideri de excepție pe care-i avem și împreună cu toți colegii am reușit să muncim foarte mult și să avem rezultatele pe care le avem”, spune Maria Ivăniși.

Chiar și așa, colegii din PSD dar și cei mai mulți dintre cetățenii Lupeniului știu că fie atunci când e vorba despre proiectele de investiții pe care CJH le-a direcționat către municipiul Lupeni și către Straja sau când e vorba despre activitățile culturale finanțate de CJH și găzduite la Palatul Cultural Lupeni ori despre alte fapte bune, un rol determinant i-a revenit și consilierului județean Maria Ivăniși. Așa cum și membri PSD Lupeni știu prea bine acest lucru, dovadă fiind chiar faptul că Maria Ivăniși este opțiunea lor în ceea ce privește desemnarea candidatului propriu în echipa viitorilor consilieri județeni. Echipă în care, tot cu modestie, Maria Ivăniși promite că va acționa în continuare punând pe primul loc, oamenii ! ”Eu sunt un om de echipă. De aceea, am convingerea că alături de colegii din echipa PSD, alături de domnul Președinte Laurențiu Nistor (și ca președinte al Consiliului județean), alături de senatorul Cristian Resmeriță, de primarul Lucian Resmeriță și de întreaga noastră echipă vom putea continua ceea ce trebuie, pentru cetățenii din Lupeni, din Valea Jiului și din tot județul Hunedoara. Pentru că noi punem pe primul oamenii, iar oamenii știu, simt și apreciază acest lucru”, a mai precizat Maria Ivăniși, candidatul PSD Lupeni pentru funcția de consilier județean.

Comandat de PSD-Organizația județeană Hunedoara * CUI 21200019