”Humanitas” aduce cartea pe roți în județul Hunedoara

Home Cultură ”Humanitas” aduce cartea pe roți în județul Hunedoara
”Humanitas” aduce cartea pe roți în județul Hunedoara
Un proiect inedit al Editurii ”Humanitas” intitulat „Cartea pe roți“, prima librărie mobilă din lanțul Humanitas ajunge la final de septembrie și în județul Hunedoara.
Astfel, iubitorii de carte vor putea răsfoi și cumpăra cărțile preferate din portofoliul editorial al prestigioasei edituri de carte ”Humanitas” la librăria mobilă care se va afla în perioada 22-25 septembrie în mai multe localități hunedorene, după cum urmează:
* Marți, 22 septembrie – Petroșani (în fața Colegiului Național Mihai Eminescu);
* Miercuri, 23 septembrie – Hațeg (în parcarea din spatele Colegiului Național I.C.Brătianu);
* Joi, 24 septembrie – Brad (în fața Colegiului Național Avram Iancu);
* Vineri, 25 septembrie – Orăștie (lângă Colegiul Național Aurel Vlaicu).
Caravana ”Cartea pe roți” este deschisă în fiecare zi între orele 10:00-16:00, cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, precum și cărți cu autograf.
„Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.