Petrila iese din ”scenariul galben” Covid-19 și relaxează unele restricții

Home Stiri la zi Petrila iese din ”scenariul galben” Covid-19 și relaxează unele restricții
Petrila iese din ”scenariul galben” Covid-19 și relaxează unele restricții
Autoritățile locale din orașul Petrila informează că, în urma scăderii cazurilor de Covid-19 sub 1,5 la mia de locuitori în orașul Petrila, conform Hotărârii nr 26/21.09.2020 a CLSU, orașul Petrila iese de sub incidența restricțiilor sanitare impuse până acum.
Astfel, conform Hotărârii nr. 43/2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, în orașul Petrila se aprobă reluarea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.
De asemenea, în orașul Petrila se aprobă deschiderea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare. Programul de lucru al operatorilor economici nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu se poate prelungi după orele 24.00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la orele 23.00.
De asemenea, se aprobă desfășurarea activității cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.
Chiar și așa, pentru perioada următoare, autoritățile locale de la Petrila fac un apel insistent la cetățeni să respecte toate măsurile impuse de legislație la acest moment, precum și cele de igienă și să evite aglomerațiile.