Sute de cetățeni ai Lupeniului fac pasul către implicarea în viața politică, la PSD

Home Politică Sute de cetățeni ai Lupeniului fac pasul către implicarea în viața politică, la PSD
Sute de cetățeni ai Lupeniului fac pasul către implicarea în viața politică, la PSD

Încrederea de care se bucură primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță (candidatul PSD pentru un nou mandat de primar) dar și încrederea de care se bucură, în general, echipa social-democraților din municipiul Lupeni se concretizează, tot mai mult, în  dorința cetățenilor de a fi parte a acestei mari și frumoase familii politice.

Potrivit unei informații prezentate de Lucian Resmeriță, vicepreședinte al Organizației PSD Lupeni, numai în ultimele săptămâni, un număr de 411 cetățeni din municipiul Lupeni au luat decizia de a se înscrie oficial în partid. Aceștia au semnat, în acest scop, și adeziunile prin care au devenit, de drept, membri ai PSD Lupeni.

Mă bucură foarte mult faptul că în această perioadă politică importantă, câteva sute de cetăţeni ai municipiului Lupeni au decis să facă parte din echipa PSD Lupeni. Este vorba despre oameni care au apreciat atât activitatea administrativă a echipei noastre, cât și activitatea PSD Lupeni în plan politic. Le mulțumesc pentru încredere și, mai ales, pentru faptul că și-au asumat calitatea de membri ai PSD Lupeni, fapt care ne onorează și ne dă încredere în ceea ce vom face în continuare, așa cum ne dă încredere în succesul PSD la alegerile locale din 27 septembrie”, a declarat Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni.
Acesta a mai precizat că Organizația PSD Lupeni are în continuare ”porțile deschise” pentru cetățenii care doresc să se implice activ în viața politică locală, în calitate de membri ai acestei mari echipe politice.