Profil de candidat al PSD Lupeni pentru alegerile locale: ANTONIUS FLAVIUS ONISIE

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru alegerile locale: ANTONIUS FLAVIUS ONISIE
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru alegerile locale: ANTONIUS FLAVIUS ONISIE

La doar 26 de ani și ceva mai mult de o lună în calitate de membru al PSD Lupeni, ANTONIUS FLAVIUS ONISIE este cel mai tânăr candidat de pe lista pe care puternica echipă politică a PSD Lupeni o propune cetățenilor din localitate în alegerile locale din acest an. În viziunea liderului acestei organizații, senatorul Cristian Resmeriță, toate aceste calități îl recomandă pe Antonius Flavius Onisie pentru această onorantă responsabilitate publică și administrativă.

În plus, putem adăuga faptul că, deși și-a început imediat după liceu activitatea profesională, ca electrician la Mina Lupeni, în același timp a urmat cursurile Universității din Petroșani, pe care le-a absolvit în urmă cu 6 ani, fiind licențiat în inginerie. În plan politic, la fel ca foarte mulți dintre tinerii care i-au cunoscut pe Cristian și Lucian Resmeriță, s-a numărat printre simpatizanții PSD Lupeni de foarte tânăr, însă doar recent a dobândit și calitatea de membru de partid. ”Eu simpatizez cu PSD Lupeni de când îi cunosc pe Cristian și Lucian Resmeriță, dar și pe ceilalți tineri din această organizație. Am venit să ajut, iar anul acesta cred că am putut fi de folos și mai mult, având în vedere că mă pricep și la informatică, iar această pasiune a mea a constituit un sprijin pentru echipa noastră în această campanie electorală. Nu mi-am propus să devin candidat pentru Consiliul local, însă dacă s-a luat această decizie, am primit-o ca pe o responsabilitate în plus și le mulțumesc colegilor care s-au gândit la mine și mi-au oferit această șansă”, spune Antonius Flavius Onisie.

În opinia acestuia, în acest an, misiunea politică a PSD Lupeni va fi una mai ușoară, pentru că Lucian Resmeriță a demonstrat, atât ca om cât și ca primar, că este implicat în dezvoltarea și modernizarea orașului și în rezolvarea problemelor cetățenilor. Ca orice tânăr care apreciază schimbările care au avut loc, în ultimii ani, la Lupeni și care au transformat localitatea într-una care devine, tot mai mult, atractivă și pentru tânăra generație, Flaviu Antonius Inisie își pune speranța și încrederea în primarul Lucian Resmeriță, în echipa acestuia, dar și în Partidul Social Democrat că, împreună, vor reuși să adopte acel set de măsuri care să poată garanta locuri de muncă pentru tineri, astfel încât aceștia să rămână aici, iar cei care au plecat să revină acasă. ”Municipiul Lupeni este acum unul foarte frumos, tot mai apropiat de dezideratul de a deveni un oraș cu adevărat european. Și mie, și multor altor tineri ne place din ce în ce mai mult Lupeniul. Acum trebuie să ne gândim cu toții ce putem face și să acționăm ca atare, astfel încât să atragem investitori, să creăm, cadrul necesar pentru dezvoltarea economică a orașului, astfel încât tinerii să-și găsească aici locuri de muncă cu un salariu decent, măcar de 2500-3000 de lei, și să ne bucurăm cu toții de frumusețea acestui loc pe care-l considerăm acasă și pe care-l iubim ca atare. Asta îmi doresc eu în mandatul PSD Lupeni care urmează și voi face tot ceea ce depinde de mine să reușim. Trebuie să reușim !”, mai spune Antonius Flavius Onisie.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019