Sute de oameni se alătură zi de zi campaniei electorale a primarului Lucian Resmeriță, pe străzile din Lupeni

Home Politică Sute de oameni se alătură zi de zi campaniei electorale a primarului Lucian Resmeriță, pe străzile din Lupeni
Sute de oameni se alătură zi de zi campaniei electorale a primarului Lucian Resmeriță, pe străzile din Lupeni
Organizația locală a PSD Lupeni își continuă în forță seria acțiunilor de campanie electorală pentru promovarea candidatului propus pentru un nou mandat în funcția de primar, precum și pentru promovarea echipei propuse pentru viitorul Consiliu local.
Alături de Lucian Resmeriță și de ceilalți candidați de pe listele PSD se alătură, zi de zi, sute de membri ai Partidului Social Democrat și cetățeni ai Lupeniului, care doresc să sprijine efortul de campanie electorală și, în același timp, să confirme faptul că Organizația PSD Lupeni propune, în aceste alegeri locale, cu adevărat cel mai bun candidat de primar și cea mai bună echipă de consilieri locali.
”La fel cum am făcut în ultimii ani în activitatea de la Primărie și așa cum ne-am obișnuit să acționăm, cu responsabilitate și implicare în activitățile noastre politice, tot la fel acționăm și în această campanie electorală în care, împreună cu colegii meu, ne continuăm prezentarea ofertei politice și a candidaților noștri, în mod direct, pe străzile din municipiul Lupeni, unde intrăm în dialog cu cetățenii. Am constatat și mă bucură foarte mult acest lucru, că ne bucurăm de sprijinul majorității cetățenilor din municipiul Lupeni. De aceea, vreau să le mulțumesc încă de pe acum pentru interesul pe care mi-l acordă mie și întregii echipe a PSD Lupeni, așa cum le mulțumesc pentru cuvintele frumoase dar și pentru propunerile și sfaturile dumnealor, care sunt deosebit de importante pentru mine”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, candidatul PSD pentru un nou mandat de primar.
Acesta a mai arătat că, având în vedere că mai sunt câteva zile de campanie electorală, este deschis dialogului cu toți cetățenii municipiului Lupeni, pe care-i invită să i se alăture pentru a sprijini realizarea proiectelor de dezvoltare a municipiului Lupeni, care se regăsesc în oferta electorală a PSD.
Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019