Tiberiu Iacob Ridzi a fost ales, pentru al cincilea mandat de primar, la Petroșani

Home Politică Tiberiu Iacob Ridzi a fost ales, pentru al cincilea mandat de primar, la Petroșani
Tiberiu Iacob Ridzi a fost ales, pentru al cincilea mandat de primar, la Petroșani

Primarul municipiului Petroșani, liberalul Tiberiu Iacob Ridzi a câștigat pentru a cincea oară alegerile locale din cel mai mare municipiu al Văii Jiului. Acesta a câștigat detașat alegerile pentru funcția de primar, în fața candidatului PSD Costel Avram, însă potrivit primelor rezultate, se pare că PNL nu va putea asigura singur o majoritate în viitorul Consiliu local pentru acesta.

”Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și pentru sprijin. Cu ajutorul cetățenilor din municipiul Petroșani, chiar și după această campanie electorală presărată cu multe atacuri și neadevăruri, am câștigat ! Duminică am demonstrat, împreună, că decența învinge, că o campanie electorală onestă, bazată pe realizări, pe proiecte de dezvoltare a municipiului Petroșani, pe investiții primează în fața unei campanii agresive, bazată pe minciuni, dezinformări și lipsită de substanță. Împreună am demonstrat că suntem puternici! Proiectele pentru dezvoltarea Petroșaniului vor continua. Cu susținerea dvs. voi finaliza proiectele demarate și vom implementa altele noi. Petroșaniul are viitor! Mulțumesc tuturor pentru încredere”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Acesta consideră că votul de încredere primit din partea cetățenilor din Petroșani este unul pentru continuitate, pentru stabilitate, corectitudine, onestitate, pentru siguranță, pentru responsabilitate și pentru experiență. Tiberiu Iacob Ridzi dă asigurări că proiectele pentru dezvoltarea Petroșaniului vor merge înainte și promisiunile făcute în campania electorală vor fi implementate.