De ce este toamna sezonul preferat al fashionistelor? Descoperă 4 piese vestimentare și accesorii de senzație!

Home Economie De ce este toamna sezonul preferat al fashionistelor? Descoperă 4 piese vestimentare și accesorii de senzație!
De ce este toamna sezonul preferat al fashionistelor? Descoperă 4 piese vestimentare și accesorii de senzație!

Chiar dacă sezonul cald s-a terminat, acesta nu trebuie să fie un motiv de întristare, iar fashionistele o știu cel mai bine. Toamna este anotimpul ideal pentru a purta cele mai aspectuoase haine. 

Temperaturile îți permit să te îmbraci cu mai multe straturi, iar culorile acestui anotimp sunt o sursă excelentă de inspirație cromatică. Dacă duci lipsă de idei vestimentare pentru lunile care urmează, te poți ghida după articolul de mai jos pentru a alege acele haine cu care să defilezi toamna.

Descoperă articolele de toamnă care sunt preferatele fashionistelor!

 

  • Paltoanele

 

Acesta este, în mod indiscutabil, unul dintre articolele “cheie”, pe care îl poți etala în timpul plimbărilor în aer liber. Modelele lungi și cambrate îți vor alungi silueta, iar cele oversized, bufante, îți vor oferi o înfățișare foarte friendly și modernă. În ultimii ani, paltoanele au fost asortate atât cu cizme, cât și cu sneakers sau ghete, așa că îl poți purta cu orice ocazie, fie ea casual sau formală.

În funcție de personalitatea ta, poți alege o nuanță elegantă, precum negru sau maro sau una optimistă, precum bej sau roz pal. Cele mai curajoase pot purta alb, însă este o culoare foarte pretențioasă și greu de întreținut. 

 

  • Puloverele groase

 

O altă “vedetă” a toamnei este puloverul gros. El poate fi combinat cu o multitudine de articole: jeans, fuste scurte sau lungi, rochii, colanți și altele. Pe piață vei găsi numeroase modele: cu guler larg sau fără, cropped sau oversized, în culori mai “cuminți” sau mai îndrăznețe. Pe lângă un look reușit, el îți va asigura și confortul termic de care ai nevoie. 

Oricine îți dorește un pulover cozy, pe care să-l poarte în diminețile răcoroase de toamnă. Atunci când alegi un model, asigură-te că este realizat dintr-o țesătură de calitate. Evită-le pe cele din materiale sintetice, deoarece îți pot provoca iritații sau chiar dermatită.

 

  • Botinele

 

Dacă îți dorești să ai un “aer” tineresc, dar să păstrezi și o doză de rafinament, poți renunța la cizme și poți adopta varianta botinelor. Acestea se potrivesc cu fuste, jeanși, pantaloni cu vedere la gleznă, fuste de diverse lungimi și rochii. Dacă vrei să pari puțin mai înaltă, optează pentru un model cu toc. 

Cele fără toc sunt mai comode și potrivite pentru un outfit casual, cu un aspect androgin. Alege-l pe cel potrivit personalității și stilului tău de viață.

 

  • Gențile

 

Finalul anotimpului cald reprezintă un bun moment pentru a renunța la rucsacul sau traista de vară. Acum poți să revii la accesorii mai elegante, precum gențile. Întoarcerea la cursuri sau la serviciu poate fi un motiv de bucurie dacă te folosești de această ocazie pentru a-ți achiziționa un model chic. 

Daca nu vrei sa petreci prea mult timp în magazine pentru a cauta produsul perfect, poți comandă acum online o geantă care să-ți completeze garderoba de toamnă. 

Acestea sunt doar câteva exemple de articole de toamnă extrem de chic, însă lista mai poate fi completată. Tu ce piese porți atunci când vine sezonul rece?

Sursa foto: unsplash.com