Cristian Resmeriță: ”Primarul Ridzi consideră Petroșaniul moșia sa!”

Home Politică Cristian Resmeriță: ”Primarul Ridzi consideră Petroșaniul moșia sa!”
Cristian Resmeriță: ”Primarul Ridzi consideră Petroșaniul moșia sa!”
Președintele executiv al Organizației județene a PSD, senatorul Cristian Resmeriță în acuză pe primarul municipiului Petroșani că împiedică echipa PSD Petroșani să amplaseze o serie de bannere de informare politică ale PSD, în perspectiva debutului campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din acest an.
Senatorul social-democrat arată că Organizația PSD Petroșani este împiedicată de primarul Petroșaniului Tiberiu Iacob Ridzi să deruleze această campanie publică de informare politică, acesta refuzând să elibereze autorizația pentru amplasarea bannerelor. Cristian Resmeriță apreciază că gestul primarului Tiberiu Iacob Ridzi este unul care are ca scop împiedicarea PSD să facă campanie electorală, președintele executiv al PSD Hunedoara catalogând acest gest drept unul tipic de ”tupeu de febră galbenă”.
”Probabil, primarul Ridzi consideră că Petroșaniul este moșia sa. Acesta se poartă abuziv cu absolut toată lumea din jurul său, mod de lucru pe care probabil l-a învățat în perioada în care era membru PD-L.  Ridzi să înțeleagă ,că nu este stăpânul orașului! Din păcate pentru el, acesta este nivelul politic al primarului Ridzi, să se certe pe niște bannere”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.